De bekende DRU Metro-lijn, sfeerhaarden op gas met een breed frontaal vuurzicht, nemen alsmaar toe in populariteit. Reden voor DRU om van dit type haarden een variant op de markt te brengen met een elektrisch vuur, de Metro 80e Slim Line.

Net als de overige haarden in deze lijn, wordt de Metro 80e Slim Line volledig ingebouwd waarna er slechts minimale lijsten zichtbaar zijn. Zo wordt er alle ruimte geboden aan het vlammenspel. Karakteristiek aan deze elektrische haard is het modulerende gloeibed over de volledige breedte van de haard. Op deze manier ontstaat er een realistische dieptewerking, waarbij de optionele houtset of kiezels voor een compleet en passend geheel zorgen. Dit is uniek op de markt en draagt enorm bij aan de echtheid van de vlammen.

Door de toepassing van LED-technologie verbruikt het vlambeeld van de Metro 80e Slim Line slechts 15 Watt. Indien gewenst kan de verwarming, met een maximaal vermogen van 2000 Watt, bij worden geschakeld. Het plaatsen van de haard kan eenvoudig in een boezem of gecombineerd met een meubel of kast. Zo ontstaat er een functioneel en sfeervol geheel.

De Metro 80e Slim Line: een prachtige aanvulling op de rest van het assortiment elektrische haarden van DRU.


Ook leuk om te lezen