365
Kalfire presenteert de E-one 160 en E-one 190 Holografische Haarden
Gepubliceerd: 05-10-2023

Stap binnen in de wereld van pure verwondering met Kalfire's nieuwste innovatie: de E-one 160 en E-one 190 holografische haarden. Deze gloednieuwe toevoegingen aan het assortiment zijn ontworpen om je woonruimte te betoveren en te transformeren.

Met respectievelijke breedtes van 160 cm en 190 cm, beloven ze een luxueuze cinewall te creëren die jouw gasten versteld doet staan. Of je nu kiest voor het frontmodel of het driezijdige ontwerp, deze haarden brengen een vleugje magie in elke kamer.

Zero Emissie, Eindeloze Mogelijkheden

Met de E-one 160 en E-one 190 geniet je van een haardervaring zonder enige emissie. Deze elektrische holografische haarden toveren verbluffende hologrammen tevoorschijn op handgemaakte keramische stammen, waardoor een adembenemend realistisch vuurbeeld ontstaat, met slechts één druk op de knop! Maar dat is nog niet alles. Met talloze personalisatiemogelijkheden kun je je eigen vuurcreatie samenstellen en je favoriete sfeerinstellingen opslaan voor het ultieme comfort.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Kalfire-E-one-190F-detail.jpg

Duurzaamheid en Gemak in Één

Elk E-one model biedt dezelfde fantastische voordelen. Er is geen behoefte aan een rookkanaal of gastoevoer, en er is geen uitstoot. Bovendien stralen de vlammen geen directe warmte uit, waardoor deze haard niet alleen veilig, maar ook uiterst duurzaam is. Het enige wat je nodig hebt voor deze betoverende vuurervaring is een gewoon stopcontact! Kalfire maakt het mogelijk om de magie van een echt vuur in jouw huis te brengen, zonder gedoe of enige impact op het milieu. Laat je inspireren en verwonder je over de schoonheid van de E-one 160 en E-one 190 holografische haarden.

Meer weten? Vraag de gratis brochure aan

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide