253
Elektrische haarden: een warme toevoeging aan elk huis
Gepubliceerd: 28-12-2023

In de koude maanden zoeken we vaak naar warmte en gezelligheid. Een haard is hierbij een klassieke keuze, maar wat als je de rook en het onderhoud van een traditionele haard wilt vermijden? Elektrische haarden bieden een stijlvol en praktisch alternatief.

Wat zijn elektrische haarden?

Elektrische haarden zijn de moderne oplossing voor wie de warmte en sfeer van een traditionele haard wil, zonder de nadelen ervan. Ze werken op elektriciteit en simuleren een vuurbeeld door middel van LED-technologie of andere geavanceerde methoden. Dit betekent dat je kunt genieten van de gezelligheid van een haard, zonder je zorgen te maken over rook of as.

Hoe werken elektrische haarden?

De werking van een elektrische haard is eenvoudig. Door elektriciteit te gebruiken, creëren ze een realistisch ogend vuurbeeld. Sommige modellen bieden zelfs verwarmingsfuncties, waardoor ze niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. De bediening is vaak kinderlijk eenvoudig, met opties zoals een afstandsbediening of zelfs een app.

inspiratiebrochures1.png

Voordelen van elektrische haarden

Een groot voordeel van elektrische haarden is hun gebruiksgemak. Ze zijn vaak 'plug & play', wat betekent dat je ze eenvoudig kunt installeren en direct kunt genieten. Bovendien zijn ze schoon, veilig en onderhoudsarm. Ze produceren geen rook of as en hebben geen schoorsteen nodig. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in slimme huistechnologieën, bieden veel elektrische haarden opties voor domotica-integraties.

Kalfire's E-series: een nieuw tijdperk in elektrische haarden

Kalfire, een bekende naam in de wereld van haarden, heeft met de E-series een indrukwekkende lijn elektrische haarden op de markt gebracht.

Kalfire E-55: Perfecte match met je interieur

De Kalfire E-55 is een toonbeeld van moderne haardtechnologie. Deze elektrische haard, ontworpen om naadloos samen te gaan met een 55-inch televisie, biedt een realistisch vuurbeeld en sfeerverlichting. De bediening kan zowel via een afstandsbediening als via een app, waardoor het gemak en comfort naar een hoger niveau worden getild. Met een verwarmingscapaciteit van 750W tot 1500W is het ook een praktische aanvulling op elk huis.

Kalfire E-65: Geavanceerd en esthetisch

Voor degenen die een groter formaat zoeken, is er de Kalfire E-65. Deze haard is 147 cm breed en past perfect bij 65-inch televisies. Net als de E-55 biedt de E-65 realistische vuurbeelden en sfeerverlichting. De toegevoegde verwarmingsoptie maakt het een ideale keuze voor de koudere dagen. De E-65 onderscheidt zich met zijn geavanceerde bedieningsmogelijkheden en de mogelijkheid om extra accessoires zoals een Design Frame of Media Wall toe te voegen.

Design Frame & Media Wall

De E-series haarden van Kalfire bieden unieke integratiemogelijkheden in je huis. Met de Media Wall creëer je een cinewall-effect, terwijl het Design Frame je de vrijheid geeft om de haard aan elke muur te installeren. De toevoeging van LED-strips versterkt de sfeer en maakt van de haard een echte blikvanger.

Elektrische haarden zijn een fantastische manier om de gezelligheid en warmte van een traditionele haard te ervaren, zonder de nadelen. De E-series van Kalfire zijn hier een perfect voorbeeld van. Ze combineren moderne technologie met stijl en functionaliteit, waardoor ze een prachtige aanvulling zijn op elk modern interieur.

Vraag hier de gratis brochures van Kalfire aan.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide