6137
Op weg naar een duurzame toekomst met een elektrische haard
Gepubliceerd: 27-07-2018 Laatste update: 21-08-2018

Er zijn verschillende manieren om een huis te verwarmen. De verwarming van onze huizen is veruit de hoogste kostenpost op de energierekening. Alle huizen zijn nu nog aangesloten op het aardgasnetwerk. Maar vanaf 1 juli 2018 mogen nieuwe woningen hier niet meer op worden aangesloten en zullen woningen dus elektrisch verwarmd gaan worden. Een elektrische haard sluit helemaal aan bij deze ontwikkeling naar duurzame energie. Op het gebied van elektrische haarden is heel veel keus. Als u op zoek bent naar een elektrische haard, leest u hier alle ins-en-outs.

 


Voordeel elektrische haard
Elektrische haarden bieden heel veel voordelen en er is enorm veel keus. Als je je woning wilt verwarmen en wilt besparen op het gasverbruik kan dat met een elektrische haard. Ze zijn verkrijgbaar als haard maar ook in een heuse kacheluitvoering voor een authentieke sfeer in huis. Ook kan een elektrische haard heel goed dienen als sfeerverwarmer in bijvoorbeeld hotels of op kantoor. U steekt de stekker in het stopcontact en u heeft u een prachtig realistisch vlammenspel. Daarnaast kunt u elektrische haarden plaatsen waar u maar wilt. Ze zijn ook nog eens vriendelijk voor het milieu en gemakkelijk te bedienen.

Realistisch vlambeeld
Er zijn diverse technologieën die een levensecht beeld geven. Opti-Virtual, Opti-myst en Optiflame zijn technieken die zorgen voor een 3D vlammenbeeld. Een plat vuurbeeld hoort definitief tot het verleden door deze technische ontwikkelingen. Elektrische sfeerhaarden zijn verkrijgbaar in moderne uitvoeringen en in meer authentieke modellen. Het assortiment van het merk Faber bestaat uit haarden met verschillende systemen en met veel opties en diverse decoratieve mogelijkheden. Te denken valt aan schouwen of verlichtingssystemen. Zo kunt u uw haard helemaal naar eigen wens uitzoeken.

Hoe werkt de opti-myst technologie?
De Opti-myst technologie zorgt voor levensecht vuur dankzij water, halogeenlampen en 1 of 2 verdampers. In de haard zit een waterreservoir. Met een vol reservoir brandt een haard zo’n 8-10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp is ook nog eens goed voor de vochthuishouding in uw woning. Het is mogelijk om een elektrische haard in te bouwen in een schouw. Zo wordt de kachel of haard echt een geheel in uw interieur en is het niet zichtbaar dat hij op stroom werkt.

Advies nodig?
Bij Krul Alltech is het iedere dag stookdag, ook nu het hoogzomer is. Krul Alltech levert een totaalpakket. Onze vakkundige medewerkers zijn zeer bekwaam op het gebied van het inbouwen van open haarden en kachels, het aanbrengen van rookkanalen, het plaatsen van stijlschouwen en het afwerken. Kom deze vakantie een kijkje nemen in onze grote showroom met meer dan 700 kachels en haarden van ruim 65 merken. Zoekt u bijvoorbeeld een pelletkachel of een houtgestookte CV? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom aan de Veken 121 te Opmeer vindt u veel modellen voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen voor uw kachel of haard. Ook bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Meer informatie vindt u op onze website. Of bel naar 0226-357900.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide