2279
Maak zelf uw eigen buitenhaard met de Cosi Fires inbouwbrander

Wat is er nu gezelliger dan lange zomeravonden buiten vertoeven. Om zo lang mogelijk van de buitenlucht te kunnen genieten, zou u kunnen overwegen om uw eigen vuurtafel te produceren. Een handige inbouwbrander hiervoor is bijvoorbeeld de Cosi Fires van TerrasXXL.

Het gaat hier om een stijlvolle en strakke inbouwbrander passend in elk interieur, van modern tot de meer klassieke tuininrichting. Vandaag de dag zien we dat er voor terrasmeubilair veel gebruik wordt gemaakt van steigerhout of sloophout. Dit materiaal geeft een sfeervol en doorleefd resultaat. Wanneer we in een dergelijke tuintafel de inbouwbrander van Cosi Fires verwerken, geeft dit een heel knusse uitstraling. Wanneer u voor het samenstellen van uw eigen vuurtafel gaat, vergeet u dan niet het deurtje in te bouwen voor de gasfles en zaag het gat voor de vuurtafel zorgvuldig uit. U bedient vervolgens eenvoudig van onderaf de haard met de regelknop. 

buitenhaard-inbouwbrander-02.png

Tevens ideaal voor het wat kleinere terras
Wanneer u niet beschikt over extra ruimte om uw nieuwe vuurtafel te plaatsen, hoeft dat bij gebruik van inbouwbranders geen probleem te zijn. U kunt eenvoudig een losse inbouwbrander van Cosi Fires in uw huidige tuintafel verwerken. U maakt een uitsparing in de bestaande eet of loungetafel en laat hierin de inbouwhaard zakken. Dan heeft u de gezelligheid en de warmte van een vuurtafel en hoeft u daarbij geen ruimte in te leveren. Of u nu kiest om zelf een compleet nieuwe tafel te ( laten ) maken met de handige inbouwbrander, of u uw bestaande tafel hierop aanpast, u geniet in alle gevallen van een mooie ‘tafel vol vuur’. 

buitenhaard-inbouwbrander-03.png

Zelfbouw Cosiburners verkrijbaar in drie maten bij TerrasXXL
Bij TerrasXXL is de Cosi Fires inbouwbrander verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Voor iedere eet- en loungetafel is er één met de juiste grootte. De hoogte van de Cosiburners bedraagt 16.5 cm. De inbouwbranders zijn gemaakt van stevig RVS, waardoor duurzaamheid en gezelligheid hand in hand gaan. De Cosiburner heeft een vermogen van 9 kWh en beschikt over een Piëzo ontsteking. Het maximale gasverbruik bedraagt 608 gram/uur. De inbouwbranders van TerrasXXL worden geleverd met gasdrukregelaar, gasslang, lavastenen, RVS afdekplaat en keramische houtblokken. De haard is uitsluitend geschikt voor buitengebruik. TerrasXXL kan de inbouwbrander leveren in twee rechthoekige afmetingen, namelijk van 52 x 32 cm en 60 x 22 cm en tevens in het vierkante formaat van 40 x 40 cm.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners