Ontvang gratis offertes en vergelijk aannemers in jouw regio! Wil je je huis verbouwen en nergens omkijken naar hebben? Dan is het tijd om een aannemer in te schakelen. De aannemer zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed en efficiënt worden uitgevoerd.

Als er een grote verbouwing gedaan moet worden, is het helemaal niet gek dat je het overzicht kwijtraakt. Daarnaast moeten er vaak dingen gebeuren waar je in eerste instantie niet aan denkt en misschien ook helemaal geen tijd voor hebt. Gelukkig is daar dan de aannemer! De verbouwing soepel en zonder stress laten verlopen?

We raden je aan om een aannemer te kiezen waar jij een goed gevoel bij hebt. De aannemer gaat jouw verbouwing leiden, dus het is fijn als je hem of haar helemaal vertrouwt.

Vraag gratis offertes aan en kom in contact met aannemers die jou graag helpen!

Ontvang gratis offertes voor dakwerken en vergelijk specialisten in jouw regio! Je kan voor verschillende werkzaamheden aan je dak bij een dakwerker terecht. Een dakwerker kan onderhoud aan je dak doen, je dak repareren en natuurlijk je dak bedekken met bijvoorbeeld leien of kunststof dakbedekking.
 
Dakwerkers zijn vrij hun eigen prijzen te bepalen, waardoor de kosten nogal uiteenlopen. We raden je daarom aan meerdere offertes aan te vragen, zodat je een goede vergelijking kan maken.
 
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten dakwerkers!

Gaat er iets mis met de riolering, gas- of waterleiding of verwarmingsinstallatie of wil je nieuw sanitair aan laten leggen? Voor zulke klussen raden we je aan een loodgieter in te schakelen. Doe dit op tijd, want een klein probleem kan steeds groter en daardoor steeds duurder worden!
 
Vaak proberen mensen zelf een verstopping op te lossen door chemische ontstoppers te gebruiken. Houd er rekening mee dat deze slecht zijn voor het milieu en voor je riolering. In sommige gevallen kunnen zulke middelen het probleem alleen maar erger maken.
 
Heb je een loodgieter nodig? We brengen je graag met ze in contact! Het enige wat jij hoeft te doen is het gratis aanvragen van offertes.

Ontvang gratis offertes voor elektriciens en vergelijk specialisten in jouw regio! We hebben pas door hoe afhankelijk we van elektriciteit zijn als het even uitvalt. Stroomstoringen bij het net kunnen we niet voorkomen, maar je kan er wel voor zorgen dat de elektriciteit in je huis goed op orde is! Voorkom storingen en kortsluitingen door je bedrading te laten leggen of te laten vervangen door een goede elektricien.
 
Je kan trouwens ook bij een elektricien terecht als je stopcontacten wil laten plaatsen, de meterkast vervangen moet worden of als je elektrische bedrading aan vervanging toe is.
 
Heb je een elektricien nodig? We brengen je graag met ze in contact. Het enige wat je hoeft te doen is offertes aanvragen. Helemaal gratis en vrijblijvend.

Behangen: ontvang gratis offertes en vergelijk specialisten in jouw regio! Ben je toe aan nieuw behang op de muur? Dat kan een flinke klus zijn. Als onervaren behanger krijg je snel naden die net te breed zijn en een print die nooit precies wil aansluiten. Daarom helpen we je bij het vinden van een ervaren behanger!
 
Wat kost een behanger?
Benieuwd naar wat een behangklus je precies gaat kosten? De prijs van behangen hangt af van het aantal rollen behang dat nodig is of het aantal uren dat de behanger nodig heeft. Daarnaast wordt de prijs bepaald door extra’s die je de behanger laat uitvoeren. Laat je bijvoorbeeld het oude behang door de behanger verwijderen of doe je dit zelf?
 
Wil je graag de muren (of het plafond) laten behangen door een specialist? Via Solvari kom je in contact met maximaal vijf behangers die graag offertes op maat uitbrengen. Vind dus snel de specialist die bij je past!

Ontvang gratis offertes van schilders en vergelijk specialisten in jouw regio! 
Toe aan nieuwe kleuren in je huis of heeft het houtwerk een nieuwe verflaag nodig om het weer goed te beschermen? Dan is het tijd om zelf de kwast te pakken of jezelf de moeite en stress te besparen door een schilder in te schakelen.
 
Schilders verven met liefde het binnen- en buitenwerk van je huis, of het nu gaat om restauratie of decoratie. Denk hierbij aan je muren, kozijnen, trappen, deuren, gevels en plafonds. Sommige schilders verzorgen ook stukadoorswerk en veel van hen kunnen ook erg goed behangen.
 
Zie jij het niet zitten om zelf met verf aan de slag te gaan? Vraag gratis offertes aan, dan brengen wij je in contact met schilders die het werk uit handen nemen.

Ontvang gratis offertes voor tegelzetters en vergelijk specialisten in jouw regio! Heb je een tegelzetter nodig, omdat je een nieuwe tegelvloer wil laten leggen of omdat je je badkamer aan het verbouwen bent? Via Solvari vind je de beste tegelzetter voor de beste prijs.

Ontvang gratis offertes voor schoonmaakbedrijven en vergelijk specialisten in jouw regio! Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Een schoonmaker kan voor zowel particulieren als bedrijven een grote uitkomst zijn. Het is natuurlijk fantastisch als je huis of bedrijfspand altijd goed schoon is! Niet alleen voor je gemoedstoestand, maar ook voor je gezondheid. 
 
Je kan kiezen voor een schoonmaakbedrijf dat incidenteel schoonmaakt of dat periodiek je woning of bedrijfspand komt schoonmaken. Vooral voor bedrijven is het aan te raden om in een schoonmaakbedrijf te investeren, omdat een schoon bedrijfspand een zeer goede indruk maakt op je werknemers en bezoekers. Daarnaast daalt ook het ziekteverzuim en verbeteren de werkprestaties.
 
Wil je weten welk schoonmaakbedrijf bij jou past en wat je betaalt voor het schoonmaken van jouw bedrijfspand of woning? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek het!