Oktober = woonmaand en dat betekent dat we weer een superleuke winactie voor je hebben. In samenwerking met Wall-Art.nl mogen wij 5x een cadeaubon met een waarde van maar liefst 75 euro verloten. Ben jij toe aan iets nieuws voor aan de muur? Check dan snel onze winactie!

 

Een woning kan zo veel over een persoon zeggen… Dit is de plek waar je leeft, waar jij je dierbare spulletjes opslaat en waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Jij wilt daarom natuurlijk dat jouw huis helemaal is ingericht in jouw stijl, zodat je altijd heerlijk thuis kunt komen. En hoe kun je nu beter je interieur eigen maken dan met prachtige en passende wanddecoratie? In dit artikel inspireren we je met 3x de tofste wanddecoratie. Veel plezier!

Decoratieletters, de hipste in interieurland

01-holzdeko-mdf-schwarz-hakuna-matata-web.jpg

Als je aan je eigen stijl denkt, denk je misschien al gauw aan een songtekst die je zo mooi vindt, of aan je motto of lijfspreuk. Hoe cool is het om deze belangrijke woorden letterlijk in je interieur te zetten? Met decoratieletters laat jij zien wat je leuk, belangrijk en mooi vindt. Wat dacht je van de voorletters van je gezinsleden, of een mooie quote? Van houten letters tot een prachtige acrylglas spreuk – Wall-Art.nl heeft het allemaal. Onze persoonlijke favoriet is de stijlvolle Hakuna Matata decoratie. Gaaf, toch?

Hoe bijzonder: ronde wallart

01-fototapete-rund-weinglaeser-web.jpg

Wanddecoratie is vaak rechthoekig. Wil jij het helemaal anders doen? Kies dan voor ronde wallart! Ronde wanddecoratie geeft net dat beetje extra in je interieur. Ga voor een klassieke ronde muursticker van het beroemde Melkmeisje, of kies voor de volle maan. De keuze is reuze bij Wall-Art.nl. Ook qua materiaal kun jij je hart ophalen; van houten muurdecoratie tot behangcirkels en van glas tot aluminium – je hangt het zo (of plakt het) aan je muur.

De laatste wanddecoratie trend? Hout!

01-holzdeko-mahagoni-furnier-voegel-web.jpg

Je wist het vast al; natuurlijke materialen zijn dé trend in de woonwereld. Dat komt omdat we met een meer duurzamer oog naar onze wereld kijken, maar ook omdat materialen als rotan, zijde en hout gewoon hartstikke mooi zijn. Trek deze trend door naar de muren van je woning en ga voor de laatste wanddecoratie trend: hout! Houten wall art staat prachtig bij een interieur in aardekleuren, maar is ook de kers op de taart in een minimalistische of juist bohemian woonstijl. Wij willen zo de houten wereldkaart boven ons bed hangen, voor welke houten decoratie kies jij?

Winactie! Win een cadeaubon van 75 euro

Nu we je hebben geïnspireerd met die gave wallart, wil je zelf zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen we heel goed, en daarom verloten we in samenwerking met Wall-Art.nl wel een hele gave prijs: 5x een cadeaubon ter waarde van 75 euro per stuk! Daar kun je dus je interieur een karakteristieke upgrade mee geven. Het enige wat je moet doen om deze cadeaubon te bemachtigen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief. Wie weet ben jij de gelukkige aan wie de cadeaubon wordt verloot… Schrijf je dus snel in!

Voorwaarden:
Je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Wonenonline.nl en Wall-art.nl. Je kunt je altijd weer uitschrijven middels de uitschrijflink in de nieuwsbrief.
Deze actie loopt tot eind oktober 2020
Wonenonline.nl behoud zich het recht voor de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Ook leuk om te lezen