3636
Maak je huis gezellig met een fotowand

Kan jouw woonkamer nog wel wat kleur gebruiken? Mis je een persoonlijke touch in je keuken? Of ergert die kale muur in de hal je al jaren? Een fotowand is de oplossing! Daar maak je elke woonruimte gezelliger mee. Bovendien kun je de kleuren, stijl en vorm helemaal aanpassen aan jouw interieur.

Stap 1: kies een plek

Welke muur in jouw woning wil je aankleden met ingelijste foto’s of posters? Een mooie plek voor een fotowand is boven de bank. Kijk voor inspiratie eens op de website van Desenio!Ook het traphuis leent zich voor een collage, en natuurlijk knapt je slaapkamer ervan op. Maar heb je er al eens aan gedacht om de keuken te voorzien van een fotowand? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor posters met kleurrijke, geometrische patronen: neutraal en toch erg sfeervol!

Desenio_Insporoom_13_6827128.png

Stap 2: creëer een collage

Er zijn oneindig veel leuke combinaties te bedenken van lijsten. Een mix van groot en klein; horizontale foto’s of juist verticale beelden; veel of weinig lijsten… aan jou de keuze. Wil je de collage graag eerst voor je zien? Daar heeft Desenio een hele handige tool voor! Stel in een paar stappen jouw eigen fotowand samen. Zo kun je in één oogopslag zien welke collage jij mooi vindt staan boven de bank.

Stap 3: welke foto’s wil je?

En dan komt de leukste stap: posters en foto’s uitzoeken voor in jouw persoonlijke collage! Dat is soms nog best lastig. Want wat als je nieuwe gordijnen neemt, of een andere kleur bank? Ook daar heeft Desenio aan gedacht. Dan vervang je de oude foto’s gewoon door nieuwe motieven en beelden, zodat je hele interieur een nieuwe uitstraling krijgt! Bij Desenio heb je heel veel keuze. Maak bijvoorbeeld een collage met foto’s van wilde dieren, of creëer een wand vol kunst. Mooie quotes, zwart-wit foto’s, architectuur, fantasievolle illustraties… er zit voor iedereen wat bij!

Desenio_DARK_BOTANICAL_GALLERY_WALL_6868264.png

Stap 4: bijpassende lijst

Ben je tevreden over je fotowand? De laatste stap is om te bepalen welke lijsten je om je posters, kunst en foto’s wil. Dankzij de tool van Desenio kun je goed zien wat bij jouw collage past: zwarte lijsten of juist warm goud, wit of juist zilver. Kijk voor inspiratie ook eens bij de vele voorbeelden op de website.

Win een gratis fotowand!

De 2 winnaars zijn geworden:

Bert van Rijswijk en Josien Hillebrands. Van harte met de gewonnen prijs! Jullie ontvangen een persoonlijk bericht. 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners