Eerder schreven we een inspirerend artikel dat we steeds meer staal in het interieur terug zien zoals stalen kasten en ook deuren van staal. Ook metaal zien we steeds meer terug. Vandaag gaan we je laten zien dat je met metaal ook hele leuke dingen kunt doen in het interieur.

IKEA introduceert in augustus een bijzondere fotocollectie in samenwerking met het Zweedse cameramerk Hasselblad en zeven topfotografen. Dit kondigde IKEA’s Head of Design Marcus Engman vandaag aan tijdens het Madrid Design Festival. De NORRHASSEL collectie bestaat uit acht foto's gemaakt door fotografen die eerder de Hasselblad Master Award wonnen. De NORRHASSEL collectie maakt kunst van topfotografen toegankelijk voor een breed publiek.

Muren mogen weer gezien worden volgens de woontrends anno 2018. We willen geen witte saaie muur meer maar een vrolijk behangetje of een gezellige kleur op de muur. Alles kan en alles mag, niets is te gek en zelfs het ouderwetse bloemetjes behang is weer helemaal hip.

Zit je al een tijdje tegen die kale muur in je woonkamer aan te kijken en weet je maar niet wat je ermee moet? Wij geven je een paar leuke tips om sfeer in je interieur te creeeren met muurdecoratie. Helemaal volgens de woontrends van vandaag!

Het voorjaar is langzaam in aantocht. Heerlijk, we kunnen straks de winter weer achter ons laten en weer lekker veel naar buiten en de ramen opengooien. Het voorjaar is voor velen ook vaan een aanleiding om het interieur eens flink aan te pakken. Wat gezellige nieuwe voorjaarsbloeiers op tafel, nieuwe woonaccessoires in vrolijke lentekleuren en misschien zelfs een fris verfje op de muur.

Versier, teken, schilder en behang de muren! De meeste mensen beginnen in hun interieur met een witte muur. Een verrassend en sfeervol decor voor je interieur is anno 2018 heel wat anders. De trends in wanddecoratie laten zien dat we niet meer weg komen met wit. Nieuwe behangcollecties worden steeds vaker met beroemde ontwerpers gemaakt met een spectaculair resultaat. De originele mix van warme kleuren, dessins en 3D effecten doet ons hart sneller kloppen. Zelfs het ouderwetse ‘bloemetjesbehang’ maakt een grote comeback! Voor welke trend loop jij warm; Bloemen, Abstracte Kunst, Nieuw-Klassiek of Tropicana?

IKEA introduceert in augustus een bijzondere fotocollectie in samenwerking met het Zweedse cameramerk Hasselblad en zeven topfotografen. Dit kondigde IKEA’s Head of Design Marcus Engman vandaag aan tijdens het Madrid Design Festival. De NORRHASSEL collectie bestaat uit acht foto's gemaakt door fotografen die eerder de Hasselblad Master Award wonnen. De NORRHASSEL collectie maakt kunst van topfotografen toegankelijk voor een breed publiek.

We zitten middenin de voorbereidingen voor de kerst. In veel huizen staat de kerstboom al te stralen en knipperen de lampjes vrolijk achter de ramen. De eerste cadeautjes verschijnen onder de kerstboom. Kerst is de tijd om met elkaar te genieten, lekker te eten en elkaar te verwennen met de mooiste cadeautjes. Hoewel het kopen van cadeautjes vaak een leuke bezigheid is kan het rondom de kerst ook wel eens flink wat geduld van je vergen. Het is ontzettend druk in de winkels, er zijn lange wachtrijen en voor je het weet is jouw favoriete presentje uitverkocht. Gelukkig kunnen we die ergenis vermijden en onze kerstaankopen lekker vanuit onze luie stoel online doen.

Kale muren zijn niet bepaald sfeervol en daarom is wanddecoratie ook zo belangrijk. Er zijn alleen talloze verschillende soorten wanddecoratie en dat maakt het kiezen vaak zo moeilijk. Je wilt natuurlijk wel een wanddecoratie die volledig naar jouw wensen is. Onlangs heeft FotoCadeau.nl meer dan 10.000 verschillende wanddecoraties aan het assortiment toegevoegd. Er is keuze uit veel verschillende fotoprints en diverse materiaalsoorten, zodat voor elk interieur een geschikte decoratie te vinden is. In dit artikel lees je alle mogelijkheden.

Je woonkamer is een belangrijke plek in je huis. Een plek waar je lief en leed deelt met je partner, vrienden en familie. Daarom wil je deze ruimte ook op een gezellige manier indelen. Echter is het voor veel mensen lastig om de woonkamer leuk in te richten. Daarom geven wij een aantal leuke woonkamer decoratie suggesties.

Altijd sfeervol met dieren
Wat is er leuker dan een aantal kleurrijke beesten op je muur? Een schilderij in je woonkamer met dieren tovert bij iedereen vanzelf een lach op het gezicht. En zeker een kleurrijk schilderij met koeien of exotische vogels er op. Dieren brengen altijd bepaalde gevoelens bij mensen naar boven en niemand kan een hekel hebben aan een schattig dierenschilderij. Nu is het alleen nog de vraag waar jij van houdt.

De sfeer in je woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer, de wandbekleding en de raamdecoratie. Deze 3 aspecten zijn vaste waardes. Met andere woorden, ze zijn niet direct te verwisselen als je de sfeer in je interieur wilt aanpassen aan bijvoorbeeld het nieuwe seizoen. Wel je kun spelen met losse elementen om je interieur te updaten. Denk hierbij aan het wisselen van je vloerkleden of het ophangen van andere wanddecoratie. Vooral het laatste kan de sfeer in je woonkamer omgooien. Een zonnige zomerdagfoto geeft een ander gevoel dan een zwart-witte skyline. Wanddecoratie van Wallstars is hier uitstekend voor geschikt. In tegenstelling tot traditionele canvasfoto’s is het doek verwisselbaar. Binnen enkele minuten heb je de sfeer omgetoverd van een wintertafereel naar een lentedag.

Er bestaan tal van mogelijkheden en ideeën om de woonkamer te decoreren. Voor de hand liggen de opvulling met kussens, lampen, vloerkleden en klein decoratie. Echter, ook de mogelijkheden voor de muur zijn talloos. Zeker als je muur in je woonkamer één egale kleur heeft, is het een leuk idee om deze op te fleuren met wanddecoratie. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet!

Schilderijen
De eerste mogelijkheid is om leuke schilderijen op te hangen. Dit kan een groot schilderij zijn, maar natuurlijk ook een verzameling kleinere schilderijen als fotocollage. Ook kun je ervoor kiezen om contrasterende kleuren te gebruiken voor een speels effect, of juist matchende kleuren voor een rustig effect. Let ook op de keuze voor de lijst om het schilderij

Posters
Een (goedkoper) alternatief voor schilderijen is het gebruik van posters. Posters kunnen een mooie afbeelding tonen, maar ook een inspirerende tekst of quote. Ook hier is afwisseling tussen klein-groot en symmetrisch-asymmetrisch mogelijk.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. En die foto verdient dan ook zeker een plekje in je woning. Op fotolijst.nl kunt u voor deze foto het geschikte fotolijstje vinden. Met enkel ambachtelijk geproduceerde fotolijsten uit eigen hand en met unieke designs, onderscheidt deze fotolijst aanbieder zich van alle andere.

De aankleding van je interieur bepaalt voor een groot deel de sfeer die je woning uitstraalt. En die sfeer moet vanzelfsprekend aansluiten bij je eigen karakter en persoonlijke stijl, en als het even kan ook die van je partner. Al naar gelang je smaak en de mogelijkheden in huis, kun je op het gebied van muurdecoratie en wandversiering heel veel kanten op. Dit varieert van gezellige sfeerverlichting en zelfgemaakte foto’s op groot formaat tot wandtapijten en vakantiesouvenirs. Als je van de inrichting van je huis iets bijzonders en exclusiefs wilt maken, mogen ook decoratie-ideeën als wandplaten, kunst en canvas niet worden vergeten.

De nieuwe designtrend op het gebied van wanddecoratie! Ogu is opvallend, uniek en gemakkelijk te plaatsen en voorzien van een interessant thema. De verschillende losse, rechthoekige onderdelen van de Ogu vormen samen een bijzonder uniek wandobject.

Airpart.nl is een nieuwe webshop die is opgericht in augustus 2014. In deze webshop wordt unieke muurdecoratie verkocht, die tevens gepersonaliseerd kan worden. Airpart richt zich voornamelijk op decoratie geïnspireerd door vliegvelden van over de gehele wereld. Maar ook andere art zoals New York Subway Art is vertegenwoordigd in onze webshop.

Deze originele ixxi wanddecoratie is helemaal On The Move! Het wandsysteem bestaat uit losse kaarten, voorzien van een print binnen het thema mobiliteit. Combineer de kaarten met de diverse letters op de achterzijde en maak er je eigen creatie van!

Met ixxi creëer je zelf je eigen muurdecoratie of room divider in elk formaat met iedere gewenste afbeelding(en)! ixxi is een modulair systeem dat bestaat uit kaarten, kruisjes en i'tjes. Je verbindt de kaarten met de x'jes aan elkaar. Met de meegeleverde ophangstrip kan ixxi gemakkelijk aan de muur bevestigd worden.muur 

De nieuwe collectie van Arte, de ultieme verfijning in wandbekleding, heeft voor iedere smaak een brede waaier aan producten. De stijl varieert van het meest luxueuze klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Met een eigen ontwerpstudio biedt Arte topsegment wandbekleding, die borg staat voor originaliteit, creativiteit, kwaliteit en toepasbaarheid. Trends worden door Arte op de voet gevolgd én gemaakt.

Tover je slaapkamer om tot je eigen Raffi-wereld of een kamer vol snoep, taarten en kleurrijke kettingen. Laat je fantasie de vrije loop en combineer de Raffi Junior behang-collectie met de nieuwe accessoires zoals klokken, wandhaakjes, stickers en fotolijsten.