Laat u omarmen door de glamoureuze sfeer van de keukentrend BlissBoutique. De trend lijkt rechtstreeks uit een chique hotel of stijlvolle cocktailbar te komen. Een kleurenpalet van klassieke groentinten en gouden accenten voert de hoofdtoon.Contrasterende materialen als licht marmer en warm hout maken de stijlvolle look compleet. Het designteam van Keller paste de trend toe in een gloednieuw keukenontwerp.

Stoer! Dat is in één woord het nieuwe houten programma van Keller Keukens. Het nieuwe hout en fineer is namelijk ruwer en bevat meer noesten en nerven, dit geeft het hout haar robuuste uiterlijk en zorgt ervoor dat de keukens een stoere look en feel krijgen.

De maatschappij verzilvert. Mensen in Nederland worden gemiddeld steeds ouder en nemen nog volop deel aan de maatschappij. De overheid stimuleert mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren in hun eigen woonomgeving. Keller ontwikkelde het Prolux Silver Line programma om dit mogelijk te maken.

Less is more Kellers Black Label programma Kellers nieuwste Black Label collectie is een opmerkelijk nieuwe keukenlijn. Het onderscheidt zich door een stijlvolle balans van tijdloos design en innovatieve techniek, maar vooral door het feit dat het hier om greeploze keukens gaat.

Keller presenteert in haar programma voor ondermeer een aantal nieuwe hout decoren waardoor het vanaf nu mogelijk is zowel de kasten als het werkblad exact dezelfde look en feel te geven. Op de foto ziet u één van de eerste keukens waarbij het nieuwe ton-sur-ton principe is toegepast. Een stijlvolle, alles behalve saaie, Keller keuken!

Keller Keukens laat zien hoe met verschillende soorten plaatmateriaal zowel decoratieve als functionele accenten in de keuken kunnen worden aangebracht. Keller laat u zien hoe u open vakken op een eigentijdse manier kunt toepassen. Een strakke Keller keuken met speelse accenten!

Fijn bewerkte deuren en laden in combinatie met nostalgische handgrepen kenmerken model Firenze van Keller. Samen geven ze deze keuken een sfeervolle en warme uitstraling. Ook de nostalgische schouw met daaronder het gasfornuis sluit naadloos aan bij de landelijke stijl van de keuken.