De kranen van de toekomst De kraan mag weer gezien worden! Dat bewijzen de nieuwe kranen in het assortiment van Dekker Zevenhuizen. De hoogwaardige zwarte en witte eigenmerkkranen lenen zich dan ook uitstekend voor designontwerpen. Net als de overige kranen in het nieuwe assortiment van Dekker Zevenhuizen!

Tegenwoordig zijn zwart & wit niet meer weg te denken uit het interieur; en dus mogen deze kleuren ook in de keuken niet ontbreken! Dekker Zevenhuizen speelt in op deze zwart/wit trend door als een van de eerste leveranciers met verschillende zwarte en witte kranen op de markt te komen.

Waterkeringblad voor de moderne, strakke keuken Een waterkering op uw aanrechtblad is uiterst praktisch. Maar als u kiest voor een strakke keuken met een kunststof blad, dan past de bestaande waterkering daar niet zo goed bij. Het nieuwe waterkeringblad van Dekker Zevenhuizen doet dat wél. Dat Toplaminaat®-blad heeft namelijk een heel onopvallende - maar effectieve - waterkering, en is dankzij zijn rechte voorkant volledig afgestemd op de stijl van de huidige keukens. Temeer daar het vervaardigd is van 38 mm dik multiplex, in plaats van de gebruikelijke 32 mm. Een ogenschijnlijk klein verschil, dat u echter wél heel duidelijk ziet!

U kiest voor een keuken met een strak Italiaans design? Of droomt u van de warme aardetinten van Toscane? Dan is CeraNuovo beslist iets voor u. CeraNuovo is een nieuw werkblad voor de Nederlandse keuken dat door Dekker Zevenhuizen BV is geïntroduceerd. Dit, uit Italië afkomstige, keramische blad is in tegenstelling tot alle andere natuurlijke materialen volkomen egaal van kleur, waardoor het een onvergelijkbare uitstraling heeft. Dat het ook nog eens een van de meest gebruiksvriendelijke bladen is, is mooi meegenomen!

Wat nog maar enkele jaren geleden gepresenteerd werd in de Slimste Woning van Nederland, wordt nu al bereikbaar voor iedereen: een keukenblad met een geïntegreerd computerscherm en toetsenbord. Multimedia in de keuken, zo onderstreepte ook de IMM 2008 in Keulen, wordt de norm. Dekker speelt hierop in door een multimedia-oplossing voor de keuken op de markt te brengen: een Toplaminaat®-keukenblad waarin stijlvol een computer en toetsenbord zijn geïntegreerd. Deze multimediale toepassing is hittebestendig, waterdicht, krasvast én volledig vlak ingebouwd. De computer zelf kan netjes worden weggewerkt in een werkbladlade.

PITT Cooking heeft veel te verbergen. En dat is maar goed ook, want die verborgen schatten vormen de belangrijkste kern om efficiënt en veilig te koken. Het geheim van PITT Cooking is niet zichtbaar, maar merkbaar aanwezig. Verborgen onder keukenbladen van Dekker Zevenhuizen, Erbi of Kemie schuilt de kern van dit succesvolle merk. Met alleen de schitterende branders in het zicht, wordt een strak, slim en uiterst fraai beeld gecreëerd. De pannendragers en de branders zijn de blikvangers; de perfecte technologie het goed bewaarde geheim.

Is een keuken vol superluxe apparatuur en gadgets per se milieuonvriendelijk? In tegendeel zou je bijna denken. Fabrikanten proberen elkaar de loef af te steken met vindingen die water en energie besparen. Daarmee lopen ze vooruit op regels van de overheid die strenger en strenger worden.

Dekker ontwikkelde samen met een Nederlandse producent de nieuwe, energiebesparende led-verlichting. De spots geven warm licht, dat u ook kunt dimmen. Het praktische van deze led-verlichting is dat de verlichting niet warm wordt en gemakkelijk te monteren is. Zelfs op bestaande halogeentrafos is het mogelijk om de Dekker led-verlichting aan te sluiten. De spots zijn uitgevoerd in een moderne rvs-look en onderhoudsvrij.

Als marktleider volgt Dekker Zevenhuizen de laatste trends en ontwikkelingen in de samenleving en speelt daarop in. Of liever nog: zet deze trends zelf. Met veertien nieuwe kleuren Toplaminaat® houdt Dekker zijn kleurenaanbod continu actueel. Het rijke kleurenpalet is namelijk wat het Toplaminaat®-blad zo aantrekkelijk maakt.