Maak kennis met de witte Highland tafellamp van Zuiver! Wanneer je opzoek bent naar iets unieks dan zit je met de Highland collectie helemaal goed! De lamp bevat drie poten gemaakt van metaal met een stoffen lampenkap. Een gedeelte van de poot is in houtkleur, de rest heeft een bijpassende kleur in combinatie met de lampenkap. Een tafellamp als deze kan het verschil maken qua sfeer als het gaat om je woonkamer of werkplek. De moderne uitstraling en de houtkleurige poten dragen bij aan de unieke look van deze lamp. Bovendien kun je door middel van een koord met een aan/uit knop de lamp bedienen.

De kruk Nerd van het merk Zuiver is wel heel bijzonder! Het zitvlak heeft een witte rand en een transparant oppervlak waar computeronderdelen in verwerkt zijn. De poten zijn van donker teakhout gemaakt en zijn voorzien van horizontale steunbalkjes. Een verrassende combinatie van landelijk en modern!

Groen in huis zorgt uiteraard voor sfeer en gezelligheid maar groen in huis is daarnaast ook nog eens heel gezond. Sommige planten geven niet alleen zuurstof, ze zuiveren ook de lucht. Deze 'healthy' kamerplanten nemen met de ademhaling via hun bladeren schadelijke stoffen op die vervolgens in de plant zelf of in de wortel worden opgeslagen en afgebroken. Luchtzuiverende kamerplanten zetten overdag CO2 om in zuurstof. Doordat deze waterdamp in de lucht wordt gebracht, verbetert het binnenklimaat en kun je prettiger en meer geconcentreerd werken. Handig voor als je thuis werkt of op kantoor als verfrissende opsteker op je bureau!

Uw interieur is helemaal af met deze strakke, hippe Ridge Rib stoel van Zuiver. Deze unieke design stoel voegt precies datgene toe wat u zoekt aan uw interieur. De stoelen hebben een stevig chromen frame zijn bekleed met een zachte corduroy stof. U kunt kiezen of u een fellere kleur of een neutrale kleur wilt toevoegen aan uw eethoek. Deze ribfluelen stoel van Zuiver is eigentijds, inspirerend en vernieuwend. Precies datgene wat uw eethoek zo bijzonder maakt.

Bent u op zoek naar dat bijzondere bijzetttafeltje? Wij raden u deze Metal Branch bijzettafel van Zuiver aan. Het bijzondere ontwerp van het tafeltje geeft deze een stoere en robuuste look. Wat leuk is aan dit tafeltje is dat natuurlijke elementen als hout met industriele elementen gecombineerd worden in een ontwerp. Dit maakt het tafeltje een echte eyecatcher in het interieur. Het gepopnagelde topblad van het tafeltje maakt deze helemaal bijzonder. Een extra pluspunt is dat het tafeltje ook geschikt is te gebruiken als krukje.