Zo koud als december kan zijn, zoveel warmte brengen de Kerstdagen in huis. Zara Home heeft voor haar Kerstcollectie 2018 een kleur gekozen die dit gevoel van samenzijn, van gezelligheid, van liefde perfect weerspiegelt: rood. Rood vormt de basis, en met luxe details als goud, zilver en glas maak je de Kerstsfeer in huis helemaal af! Kijk gauw mee naar de Zara Home Kersttrends van 2018.

De kleur blauw, een klassieker met oneindig veel tinten. De kleur indigo wordt dit seizoen gecombineerd met naturel linnen en wordt opnieuw uitgevonden met behulp van de prints. Zo ontstaat een stijlvolle sfeer met een ambachtelijke esthetiek.

De nieuwste collectie van Zara Home Kids zet de kinderkamer om naar een wereld vol verbeeldingen. Leuke robots geprint op het dekbedovertrek en zachte kussens. Een opbergmand in de vorm van een dinosaurus en een kinderservies met raceauto's .

De nieuwste collectie voor het najaar van Zara Home is Botanical Autumn. Poedertinten, tere bloemen en op vintage geïnspireerde borduursels. De texturen en vormen van de nieuwe collectie zijn romantisch en stijlvol, ze stralen kalmte uit en veranderen ruimtes in oases van rust.

In het voorjaar van 2017 komt Zara Home met een prachtige interieurstoffen collectie: Linen. De collectie bestaat uit handdoeken, bedtextiel, kussens en tafelkleden. De collectie bevat veel zachte kleuren en natuurtinten.

Ter gelegenheid van de 56e editie van de Salone International del Mobile in Milaan presenteert Zara Home: La Grande Illusione. Dit is een pop-up-installatie op de Piazza San Babila, in samenwerking met de Britse decorontwerper en art director Simon Costin.Ter gelegenheid van de 56e editie van de Salone International del Mobile in Milaan presenteert Zara Home: La Grande Illusione. Dit is een pop-up-installatie op de Piazza San Babila, in samenwerking met de Britse decorontwerper en art director Simon Costin.

Waan je in de luxe van een hotel met de nieuwste collectie Hotel van Zara Home. Zachte stoffen met een luxe uitstraling voor in de slaapkamer en luxe serviezen voor het diner. In deze nieuwe collectie van Zara Home zien we veel zwart-wit zowel in het bedlinnen, de kussens voor op de bank en de nieuwste handdoeken voor in de badkamer.

De nieuwe Zara Home Underwater collectie voor de lente/zomer 2017 onthult een fantasierijke en dromerige onderwater wereld. Een oceaan gevuld met bloemen en dieren en elementen van het land.

Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar en Zara Home is al helemaal klaar voor de kerstdagen. En wat worden we hebberig bij het zien van alle nieuwe kerstaccessoires.