Mandemakers Keukens heeft een grote en unieke collectie keukens van de beste kwaliteit. Als je nu het nieuwe en geheel gratis extra dik inspiratie boek vol met mooie keukens aanvraagt maak je kans op een jaarabonnement van vtwonen. Vraag het Mandemakers keukenboek aan via onze woonbrochureservice.

De dagen worden korter en de avond valt steeds eerder in. Maak het thuis gezellig met dit houten Xmas frame! Zet het frame bijvoorbeeld in de vensterbank of zet 'm op dat ene leuke kastje en combineer 'm met andere kerstdecoratie voor een sfeervol geheel.

Forbo Flooring en vtwonen introduceren deze maand ‘Marmoleum Modular by vtwonen’, een gloednieuwe designcollectie van 35 unieke, milieuvriendelijke en levendige vloeren met fraaie namen zoals Sand, Breeze en Earth. Een bijzondere collectie ook, omdat het woonicoon Marmoleum voor het eerst in stroken en tegels verkrijgbaar is. Marmoleum Modular kent meer voordelen: het is praktisch onverslijtbaar, comfortabel, voelt warm aan en is zelfs geschikt voor vloerverwarming.

Voor de vtwonen-collectie ontwerpt de Engelse behangfabrikant Graham & Brown samen met vtwonen de mooiste industriële eyecatchers voor het interieur. Zowel behang als deurstickers geven het interieur in een handomdraai een stoere look.

Haal de kerstsfeer in huis met deze set kerstballen uit de collectie van ariadne at Home. De kerstballen zijn allen uniek en prachtig vormgegeven. Door de verweerde look van de kerstballen brengen deze een brocante en landelijk sfeertje met zich mee. Combineer de kerstballen met de overige woonaccessoires van ariadne at Home en u zit er deze kerst warmpjes bij. 

In vervolg op de succesvolle samenwerking met Marcel Wanders en het kindermerk lief! Lifestyle introduceert Graham & Brown, de Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, nu met trots een behangcollectie die tot stand is gekomen in samenwerking met het toonaangevende woontijdschrift en lifestylemerk vtwonen.

De VT Wonen &DesignBeurs, het grootste woonevenement van Nederland, vindt binnenkort weer plaats in de Amsterdam RAI. Ook dit jaar vind je hier de mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen op het gebied van wonen. Wilt je gratis kaartjes voor de VT Wonen&Design Beurs ontvangen? Maak dan een afspraak op de beursstand van Mandemakers Keukens en ontvang twee gratis toegangskaarten t.w.v. €38. Dit kan van van dinsdag 27 september t/m zondag 2 oktober. Tijdens deze afspraak maak je kennis met de nieuwste keukencollectie van Mandemakers Keukens en onder het genot van een culinair hapje en drankje kijken de adviseurs met jou naar de eindeloze mogelijkheden op keukengebied. Tevens maak je kans om de vtwonen keuken te winnen! Dat wil je toch niet missen? Button: Meer informatie