Traveller is geïnspireerd op de diversiteit, de kleuren en de culturen van verre oorden en plaatsen dichter bij huis. De collectie is verdeeld in vijf thema's: Asia, Orient, Africa, Maps en een reis terug in de tijd naar de tijd van de art deco en de Europese oudheid.

De collectie Flowers & Aquarelle brengen ons in de sfeer van de tropen met een knipoog naar de Scandinavische designstijl. De behangpatronen van de collectie bevatten collages van bladeren en bloemen over aquarelachtergronden, evenals vlakke ontwerpen die als een vochtige zomeravond mist over de muur rollen en van donker naar licht veranderen.

De collectie is het resultaat van een samenwerking met de veelgeprezen in New York City woonachtige kunstenaar en visionair Derek Prospero. Op basis van zijn verbeeldingskracht is een unieke verzameling prints tot stand gekomen. De sfeer van deze prints loopt uiteen van een postmoderne industriële ambiance met levendige askleuren die stemmige achtergronden verlichten via organische, op natuurlijke wijze gebarsten oppervlakken tot striktere lineaire thema's. Underground is een voorstelling van de ondergrondse fantasiewereld zoals die zich afspeelt in de metrobuizen onder Manhattan - met tunnels volgekalkt met graffiti en muren volgeplakt met allerlei posters over elkaar. Het kleurenpallet van de collectie bestaat uit roestige, aardse tinten, vervaagde primaire kleuren en grootse neoninterventies.

Shades - een uitgebalanceerde en verfijnde behangcollectie om heerlijk bij tot rust te komen. De collectie is ontwikkeld in samenwerking met ontwerpster Magdalena Lundkvist, die al vele jaren verantwoordelijk is voor fantastisch versierde wanden met speelse patronen en afbeeldingen. Shades biedt witte en licht gekleurde designs met een vleugje rust, van anekdotes in albast tot weelderige landschappen en dromerige visioenen. Met hun design voor mensen die houden van witte en vervaagde wanden maar die toch iets meer willen, vertellen deze wandthema's hun serene verhalen en geven ze een zachte vibe mee aan elke ruimte.

Op basis van het succes van onze Captured Reality-collectie gaan we nu nog een stap verder. Voor inspiratie zijn we dit keer dicht bij onszelf gebleven, hebben we naar de dingen om ons heen gekeken en onszelf voor de uitdaging gesteld de schoonheid te vinden in de alledaagse details. We hebben papier uit de versnipperaar gehaald, de besteklade omgekeerd, de bloemist aangeklampt en boeken uit de bibliotheek gehaald. Het resultaat is een mix van behangen die het harde, koude en prikkelende laat samenvloeien met het delicate, zachte en warme.Daily Details benadrukt de schoonheid van de unieke vorm van koolbladen, de elegantie van rozenstelen zonder bladeren en de moderne uitstraling van verfrommeld folie. En wat houdt ons tegen een ballonbehang op het plafond van de gang te plakken, de muren in het kantoor te voorzien van prachtige origamikunst of de muren in de slaapkamer te bekleden met zachte veren?

Isabelle McAllister is ontwerper, bedenker van nieuwe dingen, Zweedse televisiepersoonlijkheid en blogger met een voorliefde voor kleur en grappige patronen. Ze is niet alleen een autoriteit op het gebied van binnenhuisarchitectuur bedoeld voor en ontworpen met kinderen, maar beschikt ook over het bijzondere vermogen om te communiceren en dingen te begrijpen vanuit het perspectief van een kind.

In deze online collectie heeft MrPerswall de realiteit vastgelegd! De wallprints zijn speciaal gefotografeerd met de beste camera voor MrPerswall. Dit biedt een fantastische kwaliteit wat betekent dat zelfs enorme muren met perfecte beeldresultaten behangen kunnen worden. De wallprints uit Captured Reality kunnen op een groot aantal manieren worden toegepast en gemakkelijk gecombineerd worden met andere wallprints van MrPerswall.

Herinner je je de activiteitenboekjes uit je jeugd nog? Zoek de verschillen, trek lijntjes tussen cijfers of speel een spelletje memory? Dit is een behangcollectie die ons terugbrengt naar onze educatieve en creatieve jeugd en dat weer de vrije loop laat op de muur. Zet je geheugen aan het werk en begin de interactie!

Accessories is een collectie vol elementen die maar zelden met muurdecoratie in verband worden gebracht. Meubilair, tafels, instrumenten, omlijstingen en onverwachte accessoires worden gecombineerd tot behangmotieven die inspireren tot speelse creativiteit en nieuwe gedachtelijnen.

Maak uw huis een plek om te onthouden! De collectie Nostlagic is letterlijk een onvergetelijke collectie ontworpen om jeugdherinneringen, het gevoel van de eerste kusof de grootmoeder het verhaal uit het verleden te activeren.

Creativity & PhotoArt is de collectie waarbij u het onverwachte kunt verwachten in de wereld van innovatieve muurdecoratie. Het behang is niet alleen mooi om naar te kijken, het is nog uitermate handig ook. Plaats een spiegel in het motief van Stripes with a twist of ansichtkaarten en favoriete foto's in Framed memories. Creëer uw eigen spa, zodat u uw lichaam en geest kunt revitaliseren met ontspannende motieven uit de natuur of de ruimte en een gevoel van vrijheid kunt oproepen met levendige cityscape-motieven.

In de Urban Nature-collectie worden twee schijnbaar verschillende werelden bijeengebracht. De overeenkomsten tussen stad en natuur worden afgebeeld aan de hand van sfeerplaatjes van de natuur op iedere straathoek en van sporen van de stadse levensstijl, zoals we die vandaag de dag overal tegenkomen. Geïnspireerd door het meest kleurrijke behang vol met graffiti, stadstaferelen, bomen en bloemen, voelen natuurliefhebbers zich thuis in een levendige stad en worden stadsmensen één met de natuur.

Fashion is de collectie die de menselijke passie voor eigentijdse uitdrukkingsvormen weerspiegelt. De collectie is een verzameling behang vol expressieve mode met de perfecte fit. Dit is het behang die ruimten karakter geeft.

Deze collectie is een ode aan de vertelkunst. De collectie moedigt u aan uw verhaal te vertellen en omvat inspirerende motieven die de perfecte achtergrond vormen voor uw persoonlijke anekdotes.

Druk jezelf uit! Een expressie is wat er uit indrukken nadat ze zijn verwerkt door onze geest. Onze uitingen weerspiegelt onze innerlijke-en iedereen heeft een van hun eigen land. Blader in de verzameling en vind de uitdrukkingen die karakter geeft aan de kamers in uw huis.

Waarvan gaat je hart nog sneller van kloppen? Waar droom je nog steeds van? Dit is een collectie voor een ieder die zijn leven op enigerlei wijze of vorm avontuurlijk maakt. Elke print is gemaakt om u te helpen een plaats voor dromen in uw huis te creëren - om u te helpen nooit vergeten dat moment dat uw leven op zijn hoogtepunt was, om u eraan te herinneren wat is er nog steeds te zien. Dit is je kans om je levensstijl te laten zien in uw huis en de persoon die je bent!

Destinations is de collectie die afstanden overbrugt en de grote wereld iets kleiner maakt. Dit behang vertelt over reizen van het paradijs naar een wereldstad, via een ondergronds stelsel en nog niet eerder ontdekte straathoeken. 

Deze collectie van MR. Perswall is speciaal ontwikkeld voor kinderen en hun eigen kamers. Het behang stimuleert de jonge Picasso's van de toekomst het mystieke verhaal van verborgen wezens in de jungle zelf kleur te geven, de woordtovenaar het alfabet op een natuurlijke wijze te leren en ontdekkingsreizigers de wereld iedere avond opnieuw te veroveren voordat het zandmannetje zijn zand strooit.

Op 30 april a.s. vindt de troonwisseling plaats en wordt kroonprins Willem-Alexander onze koning. Wilt u van uw kind ook een kleine koning of koningin maken? Verander de kinderkamer dan in een eigentijdse troonzaal met het Kings And Queens behang uit de Hide & Seek collectie van Mr Perswall.