IKEA opent vandaag een tijdelijke cadeauwinkel op Vredenburg 4 in Hoog Catharijne in Utrecht; de IKEA Gift Shop. In deze tijdelijke Gift Shop worden klanten tot en met 31 december verrast met speciaal geselecteerde producten uit het IKEA assortiment. Het is voor het eerst dat IKEA een winkel in de binnenstad opent, toegespitst op de feestdagen. Behalve bij de Gift Shop in Hoog Catharijne, kunnen klanten ook de tijdelijke online Gift Shop* bezoeken.

03_ikea_gift_shop.jpg

In het verlengde van de merkcampagne ‘Aandacht maakt alles mooier’ staat de komende maanden ‘Geven met aandacht’ centraal. “Bij IKEA hebben we van oudsher speciale aandacht voor de feestdagen. Juist in deze maanden stellen we een warme, huiselijke sfeer op prijs”, zegt Shirley Jones, Marketing Manager van IKEA Nederland. “En dat is uitgerekend waar we als IKEA met ons assortiment en passie voor wooninrichting aan bij kunnen dragen. IKEA is geen vanzelfsprekende bestemming voor cadeaus, maar met de speciale Gift Shop in de binnenstad en online zijn we makkelijker en 24/7 bereikbaar. Zo creëren we extra winkelmogelijkheden, naast onze woonwarenhuizen en IKEA.nl voor je cadeauinkopen voor de feestdagen!”

01_ikea_gift_shop.jpg

Persoonlijke videoboodschap
Er zijn losse cadeaus verkrijgbaar, maar ook verschillende cadeausets voor in de keuken, woonkamer- en slaapkamer. Voor kinderen is er een bijzonder aanbod met onder andere knuffels, boeken, speelgoed en schrijfwaren. Er vinden ook verschillende activiteiten plaats in de Gift Shop; zoals gepersonaliseerde rijmpjes op maat om toe te voegen aan je cadeau, het versturen van persoonlijke ansichtkaarten en een stand voor de jaarlijkse ‘foute’ kerstfoto. Klanten hebben bovendien de mogelijkheid om cadeaus extra persoonlijk te maken aan de inpaktafel met talloze soorten cadeaupapier en verpakkingen. In de ‘video booth’ kunnen klanten een boodschap opnemen waarna ze een sticker ontvangen met een unieke QR code die op het cadeau kan worden geplakt. Met een smartphone app** scant de ontvanger deze code en wordt de persoonlijke video zichtbaar.

Gift Shop 24/7 open
Buiten de openingstijden kunnen klanten op het Vredenburgplein 24/7 een interactief beeldscherm bedienen waarmee zij een rondleiding krijgen door het cadeau-aanbod. Via het scherm hebben zij ook toegang tot het volledige IKEA assortiment. Klanten kunnen producten selecteren en deze via een beveiligde verbinding per sms verzenden naar hun smartphone om ze in een handig overzicht te bewaren of direct te bestellen.

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Di t/m za: 10:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00

 

Openingstijden feestdagen

5 december: 10:00 - 18:00
24 december: 12:00 - 17:00
25 december: gesloten
26 december: 12.00 - 18.00
31 december: 12:00 - 17:00

 

 

05_ikea_gift_shop.jpg

06_ikea_gift_shop.jpg

Ook leuk om te lezen