Tresillo is de nieuwe, door de mode geinspireerde collectie gevarieerde stoffen en behangpapieren van Harlequin die half augustus 2016 zal worden gelanceerd. Deze bruisende en vreugdevolle collectie heeft een moeiteloze flow die ook in de naam terugkomt: 'Tresillo' is een soort ritme in Cuba en deze ruimdenkende essentie van Latijns-Amerika; van dans, muziek, klimaat, mensen en levensstijl, resoneert door de gehele collectie.

Leuk nieuws! Het Britse merk SCION, bekend om de trendy, eigenwijze en toch betaalbare ontwerpen, komt nu met haar eerste assortiment stoffen en behang die speciaal zijn ontworpen voor kinderen - en mensen die jong van geest zijn! De afgelopen drie jaar heeft Scion een reputatie opgebouwd van toonaangevende ontwerpen met een blijvende aantrekkingskracht en wezenlijke individualiteit. 'Leuk, jong en funky' zijn sleutelwoorden voor de ontwerpen van Scion... en de Guess Who? collectie vormt daarop zeker geen uitzondering!

Palmetto - een geraffineerde Harlequin collectie sfeervolle ontwerpen in tinten die tot de verbeelding spreken

Purity - een prachtige collectie van tijdloze borduursels, weefpatronen en behang met een eigentijdse aantrekkingskracht. De Harlequin Studio heeft Purity ontwikkeld, een prachtige collectie van verfijnde ontwerpen. Het moeiteloos elegante Purity staat voor een mengsel van tijdloze en door de archieven geïnspireerde motieven, opnieuw uitgewerkt voor een eigentijdse aantrekkingskracht. Het gamma is luxueus en chique met een grote schaalvariëteit en omvat geweven, geborduurde en geappliqueerde stoffen, aangevuld met een opvallend assortiment van boeiende behang. De collectie wordt gelanceerd tijdens de London Design Week in maart 2015.

De Harlequin studio introduceert Amazilia, een schitterende collectie stoffen en behang op basis van extravagante, tropische motieven in magnifieke kleurschema's. De sfeervolle collectie laat u ontsnappen aan de stress van alledag en volgt de huidige trend van het 'buiten' naar 'binnen' brengen met grote, kasachtige ramen, donkere muren en felle kleuraccenten. De collectie zal in januari 2015 worden gelanceerd op Paris Déco-Off.

Harlequin's Momentum collectie werd oorspronkelijk gelanceerd in 2011, groeit gestaag en is nog altijd zeer in trek. In de herfst van 2014 worden een nieuw behangboek en vier extra collecties geweven stoffen gelanceerd welke perfect kunnen worden gecombineerd met een tweede, adembenemende collectie architecturale, gestructureerde voiles en half doorschijnende stoffen.

Harlequin lanceerde 3 jaar geleden haar hotel-chique Momentum assortiment wat al snel uitgroeide tot een iconisch merk in het portfolio vanhet bedrijf en een trendsetter in de interieurwereld.

De Harlequin studio introduceert Artisan Embroideries; een betoverende en stijlvolle collectie die typerend is voor handgeweven chic. In deze schitterende gordijncollectie worden traditionele technieken gecombineerd met moderne en elegante ontwerpen. De collectie bevat zes zeer verschillende ontwerpen die variëren van dramatische slingers en gedurfde motieven tot dikke strepen en mooie bijpassende ontwerpen. De bonte verzameling ontwerpen wordt gepresenteerd

Na het succes van de Vermont collectie heeft de Harlequin Studio Zambezi gelanceerd, een luxe collectie gesneden en ongesneden fluweelstoffen. Zambezi is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van de contractmarkt en is zowel duurzaam als brandvertragend (Crib 5). Kortom: het is een chique oplossing voor contractinterieurs, en de uiterst duurzame en praktische stoffen zijn bovendien geschikt voor huishoudelijke bekleding.

De studio van Harlequin heeft diverse invloeden gebruikt om een moeiteloos innemende en eclectische kenmerkende collectie, Jardin Bohème, te ontwikkelen. De collectie demonstreert de specifieke kenmerken van Harlequin: met een 'ad hoc'-chic uitzicht omvat het een breed gamma patronen, kleuren en afdruktechnieken om een glorieus levendig en toch subtiel harmonieus geheel te creëren.

Leonida: adembenemend prachtbehang en schitterend fluweel van Harlequin. Bekijk hier het foto album met de gehele collectie Deze collectie vat de nostalgische geest en onbevangenheid van weleer. Leonida is echt een adembenemende collectie. De Harlequin Studio baseerde zich op antieke en charmante nostalgie en vertaalde ze naar een werkelijk verbluffend gamma van aantrekkelijk behang en onwaarschijnlijk weelderig versierd fluweel. Leonida belichaamt de decadente excessen en nostalgische elegantie en combineert ze met een eigentijdse toets.

Poetica: een charmante ode en delicate voorstelling van de Engelse countryside door Harlequin. Klik hier voor het foto album van de volledige collectie. Op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar nieuwste collectie verdiepte Harlequin Studio zich in de glorieuze Engelse countryside. De nieuwe collectie Poetica wordt in september verwacht. Poetica is ook de naam van een narcissoort. Het is een betoverende hommage aan de natuurlijke schoonheid en de charme van de spectaculaire Engelse countryside met haar schitterende cottages en tuinen.

Mimi Checks and Stripes: een heerlijk nieuw aanbod van Harlequin met een veelzijdig stoffen- en kleurenassortiment. Deze stijlvolle collectie behoudt haar aantrekkingskracht en combineert diverse formaten van geweven ruitjes en streepjes in een veelzijdig palet.

The Harlequin Studio heeft de reputatie gekregen van gevatte en fantastische kindercollectie die aantrekkelijk is voor zowel jonge mensen als voor mensen die nog jong van geest zijn! Het nieuwste assortiment, All About Me houdt deze traditie in stand met de vrolijke ontwerpen en rijke kleuren. De luchtige en decoratieve stoffen en bijhorende behangpapier zullen vast en zeker een groot succes zijn bij kinderen van alle leeftijden!

De Harlequin Studio heeft de essentie van de Scandinavische stadssilhouetten in beeld gebracht in Landscapes, een opmerkelijk moderne collectie schilderachtig, impressionistisch en abstract niet-geweven behang die in maart 2013 gelanceerd zal worden.

Het stijlvolle Momentum assortiment werd in 2011 gelanceerd en heeft een vaste plek gekregen in de signatuurcollectie van Harlequin; sterker nog, het is een iconische collectie geworden van het merk.

Momentum doet haar naam eer aan; het is namelijk een duurzame Harlequin-collectie die steeds energieker en motiverender wordt naarmate het productassortiment wordt uitgebreid. Momentum werd in 2011 gelanceerd en werd al snel een signatuurcollectie die zich duidelijk onderscheidde als iconisch assortiment binnen het merk Harlequin.

In de herfst van 2012 zal Harlequin Arabella lanceren; de eerste collectie boordsels en gordijnbanden. Arabella is speciaal ontworpen en gekleurd om het uitgebreide assortiment Harlequin stoffen aan te vullen en zorgt voor een vleugje glamour en luxe op gordijnen, blindering, bekleding, kussens en accessoires.

De internationaal beroemde Ierse designer Orla Kiely en Harlequin, een van de prominente interieurbedrijven van de UK , hebben de handen in elkaar geslagen om een prachtige collectie in het oog springend en mooi behangpapier te ontwerpen. De kenmerkende collectie is gelanceerd tijdens Decorex en Focus in september 2012.

Harlequin Design Studio ontwikkelde Folia, een bijzonder aantrekkelijke collectie, op het eerste zicht naïeve, maar tegelijk uitzonderlijk gesofisticeerde prints, stoffen, borduurwerk en behangpapier. Folia is geïnspireerd op de opvallende stijl van 20e eeuws Scandinavisch textiel, een combinatie van eenvoudig design met een overvloed aan schitterende kleuren. Folia is adembenemend krachtig met overwegend botanische motieven, geestelijk verheffend, inspirerend en erg mooi om naar te kijken.

Lucido is de ultieme damast collectie, die zowel eigentijdse als klassieke damastdessins omvat in een onweerstaanbare reeks kleuren! Deze collectie bestaat uit 3 verschillende boeken; Lucido, Lucido behang en Lucido Velvets. Iedere collectie maakt een krachtig statement op zijn eigen wijze, maar ze kunnen ook goed met elkaar gecombineerd worden.

Harlequin introduceert Kalaya, een onovertroffen collectie van exotische prints en weefstoffen, die geïnspireerd zijn op botanische vormen en tropische planten. Grote bloemendessins, een bijpassende blokprint in krachtige kleuren, voorzien van een prachtig lijnenspel. Deze collectie is grafisch en eenvoudig toe te passen, met een knipoog naar de retro-stijl.

Bakari is een verfijnde, ontspannen collectie met een serene en moderne draai die werd geïnspireerd door organische texturen en fysieke elementen uit de natuur. Bakari is uitnodigend en toch heerlijk bescheiden en biedt een rustgevende en comfortabele collectie stoffen en behang die zich uitstekend lenen voor gebruik in het hele huis.