Duik de jungle in en ga op zoek naar wilde dieren. Klim in bomen, tel de sterren of vlieg in een raket en droom weg. Word vrienden met hondjes en konijnen. Welk verhaal je ook verzint, je vindt het met Smalltalk. Smalltalk prikkelt de creativiteit en verandert iedere kinderkamer in een wereld vol verhalen.

De transparantie van aquarel verf is het uitgangspunt van de Glassy collectie. Verschoten abstractie in combinatie met een vleugje van de natuur. Muren die er kwetsbaar uitzien, maar licht en ontspannen tegelijkertijd. Handgemaakte kunst over je hele muur. De see-trough ontwerpen en geschilderde lagen geven diepte en creativiteit aan je muur en geven een vrouwelijke touch aan uw kamer. Deze collectie omarmt romantische interieurs binnen een palet van pastel kleuren. Glassy: Geschilderd met emotie, gemaakt met vakmanschap. - Imagine what your wall can be.

Verfijnd en verleidelijk - Moderne, geometrische ontwerpen worden samengevoegd met door de natuur geïnspireerde elementen. Deze collectie bevat onverwachte combinaties in kleur en design. Loft is verfijnd en verleidelijk. Het is eigenwijs maar toegankelijk. Het is strak, maar toch speels.

BN en Marcel Wanders ontwikkelden samen de collectie Neo Royal. Veertien unieke behangdessins, geïnspireerd op koninklijke interieurs, geven iedere ruimte vorstelijke allure. Een eigentijdse interpretatie van weelderige
motieven. Dutch design gecombineerd met historisch ornament. In de samenwerking tussen Marcel Wanders en het atelier van BN zijn gelaagde designs verrijkt met innovatieve technieken, bijzondere structuren en eigenzinnige kleuren. Imagine what your wall can be; royale dessins als een kroon op de muur.

Het unieke Scandinavische gevoel met zachte tinten en modern, grafisch ontwerp is multi-inzetbaar. Het combineren van verschillende dessins binnen deze collectie kan prachtig werken. Of combineer de verschillende patronen met de uni’s en houd alles in dezelfde kleurfamilie. Verfrissend koele blauw, groen, grijs en lila tinten zetten de toon, ondersteund door rustige wit- en beige tinten.

lke kleur heeft zijn eigen verhaal: op basis van de natuur, gebaseerd op muziek, op basis van plaatsen of op
voedsel. Alle dingen in het leven waar we van genieten.

De basis van de collectie Chacran ligt in de natuur. Vlinders, insecten,
pauwen en bloemen maken dit behang tot een sprookjes-achtig decor. De diversiteit van de natuur is ook terug te zien in het kleurenpalet van deze collectie.

Zweeds behangmerk Boråstapeter betreedt Nederlandse markt met tijdloze design historie. Het Zweedse behangmerk Boråstapeter is al meer dan een eeuw een belangrijk onderdeel van Zweedse interieurs. De sterke aantrekkingskracht ligt simpelweg in de tijdloze en stijlvolle ontwerpen. Met grote trots presenteert Boråstapeter haar nieuwe behangcollectie, gebaseerd op de ontwerpen van de vier meest toonaangevende Scandinavische ontwerpers van de jaren ’50; Sven Markelius, Karl-Axel Pehrson, Stig Lindberg en Arne Jacobsen. Behangcollectie ‘Scandinavian Designers’ laat een vernieuwde weergave zien van de klassieke textiel patronen van deze ontwerpers, vertaald in moderne behangpatronen. Het Nederlandse Voca Wallcoverings, dochteronderneming van BN Wallcoverings, introduceert sinds kort het Zweedse Boråstapeter op de Nederlandse markt.

Style Avenue combineert de sfeer van antieke vormen en Aziatische sferen. De collectie is opgebouwd uit warme grijs- en beigetinten met zilver- en goudornamenten, bloemmotieven en streeppatronen. De prachtige unikleuren laten zich sfeervol combineren met de verschillende dessins. De gloedvolle tinten van Style Avenue zijn nieuw klassiek met een vleugje chique.

Speelgoed uit vervlogen tijden gaf de inspiratie voor de eigentijdse kinderkamercollectie van Studio Ditte voor BN Wallcoverings. Het resultaat is een sfeervolle vintage look met fris, grafisch beeld. De zes eigenwijze ontwerpen worden ondersteund door authentieke dessins. Creëer je eigen sfeer met de Maison d’Eco by Studio Ditte.

Wandbekleding van Gardens of Amsterdam Een sprekende collectie gebaseerd op ambachtelijke elementen" The Gardens of Amsterdam is de tweede collectie wandbekleding van Annet van Egmond voor BN Wallcoverings. Inspiratie voor haar collectie haalde Annet uit haar directe leefomgeving. Daarbij is er gebruik gemaakt van de nieuwste druk- en kleurtechnieken voor het optimaal benutten van natuurlijk licht.

Annet van Egmond: "Wandbekleding is als een schilderij, waarbij het licht dat je huis binnenkomt een belangrijke leidraad is."

BN Wallcoverings behang Gardens of Amsterdam
"The Gardens of Amsterdam is een heel persoonlijke collectie, ontstaan uit mijn directe omgeving en thuis. Ik heb gekeken naar onze oude plafonds met gerestaureerde gipsen ornamenten, de varens in de tuin en het gietijzeren hekwerk eromheen," vertelt Annet. "Die elementen hebben tijdens het proces een plek gekregen. Omdat we met BN Wallcoverings de tijd hebben genomen om de ideeïn uit te werken en door de vele technische mogelijkheden is het resultaat optimaal. Ik ben erg trots op deze collectie en ik ben er van overtuigd dat mensen die dit in hun huis halen er lange tijd van zullen genieten. En zo is het ook bedoeld. Deze collectie is tijdloos, zeker geen trend."

BN Wallcoverings behang Gardens of Amsterdam

De collectie The Gardens of Amsterdam wordt bepaald door ambachtelijke elementen: ornamenten, gesmeed hekwerk, lineaire varens en af en toe een witte roos. Door het gebruik van de nieuwste technieken krijgt de wandbekleding prachtige diepte- en lichteffecten. Zilver- en goudpigmenten zorgen voor een unieke glans en luxueuze uitstraling. Bij iedere print had ontwerpster van Egmond specifieke ruimtes voor ogen en daar heeft zij haar kleurkeuze door laten bepalen. "Als ontwerper maar ook als mens word je beïnvloed door je omgeving. Blauw met wit is heel Nederlands, daar word ik natuurlijk door beïnvloed, maar ook vanuit ontwerpersoogpunt is het een prachtige combinatie. Zo komt zon collectie door verschillende invloeden tot stand. Belangrijk is dat alle kleuren in deze collectie rijk en tijdloos zijn."

BN Wallcoverings behang Gardens of Amsterdam
Over BN Wallcoverings BN Wallcoverings is onderdeel van BN International. Dit Nederlandse bedrijf staat sinds 1929 in Huizen en heeft een eigen designstudio en productiefaciliteiten, gericht op de laatste trends en technische innovaties. Behalve de consumentenmarkt bedient BN Wallcoverings ook de projectmarkt. Het productieproces vindt plaats in onze eigen fabrieken, waarmee de hoge kwaliteit van onze wandbekleding altijd gegarandeerd is. Daarbij biedt het ons de mogelijkheid snel en flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten. Ruim 90 procent van de productie wordt geïxporteerd over de hele wereld. We cover the world is dan ook de pakkende slogan van ons bedrijf. www.bnwallcoverings.com

BN Wallcoverings behang Gardens of Amsterdam
Over Annet van Egmond Twintig jaar geleden begon Annet van Egmond met haar partner William Brand het merk Brand van Egmond. Geïnspireerd door de naakte gloeilamp van Philips besloten zij dat verlichting meer kon zijn dan een lichtbron. Nu hangen hun imposante lichtsculpturen over de hele wereld in huizen, hotels en kantoren. Ambachtelijk werken is onderdeel van hun visie: nog steeds worden alle ontwerpen met de hand gemaakt in Nederland en directe omstreken.

De Coulorline collectie brengt een reeks stemmige kleuren op het bekende kwalitatief hoogstaande vinylbehang van BN Wallcoverings. De 47 verschillende kleurtonen lopen van wit tot donkerbruin en bieden de consument een ruime keuze. Daarnaast zijn er twee bijpassende streepdesigns in 11 kleuren. Deze collectie vormt een belangrijke basis in ons assortiment.

Grand Classic, de stijlvolle nieuwe collectie klassiek vliesbehang van Dutch Wallcoverings. Prachtige barok- en bloemmotieven met bijbehorende unis en strepen. Bent u op zoek naar hoogwaardig klassiek behang, dan is Grand Classic de oplossing.