641
Waarom wij deze winter voor een vakantiehuis in eigen land gaan!
Gepubliceerd: 06-12-2022

Toen we het onlangs op de redactie hadden over de meest relaxte manier van vakantievieren in vakantiehuisjes, kwamen we tot een verrassende conclusie; eensgezind kozen we voor een vakantie in eigen land! Vroeger was dit wel anders, maar om vele redenen is dit veranderd.

Waarom wij voor een vakantiehuis in eigen land gaan? En waarom een vakantiehuis in Nederland in de winter ook een goed idee is? Lees snel verder.

Vakantiehuis in eigen land

Je hebt het ongetwijfeld wel meegekregen maar de chaos op de luchthavens in Nederland  (en vooral één specifiek) is gigantisch. Dat dit de komende tijd beter wordt? Daar lijkt het nog niet op. Dit zorgt ervoor dat je onnodig lang over je vliegreis doet. Iets wat sowieso al veel tijd kost, zeker wanneer je maar voor een weekendje weggaat. Daarnaast weten we dat vliegen niet bepaald de meest duurzame keuze is. 

banner-woontrends-2024-mag.png

Een vakantiehuisje in Nederland huren is daarom een véél relaxtere keuze. Gewoon met de eigen auto ernaartoe, je favoriete boodschappen in de kofferbak zonder dat iemand in je koffer gaat kijken wat jij allemaal meeneemt. Geen frustratie voor lange rijen, geen dure taxi’s bij aankomst. Klinkt hemels toch?

Een vakantiehuis in Nederland in de winter

Een vakantiehuis huren in Nederland in de winter is een ontzettend leuk idee. Ook in de winter kun je namelijk heerlijk naar het strand, voor een frisse strandwandeling met warme choco toe. Of wat dacht je van vakantiehuizen in de Biesbosch? Samen met de kinderen hout sprokkelen om de vuurkorf mee aan te steken en marshmallows te roosteren. 

Het grote voordeel aan vakantiehuisjes in Nederland is ook nog dat ze vaak zeer knus en stijlvol zijn ingericht. Iets waar wij als woonliefhebbers ook ontzettend van kunnen genieten. In Nederlandse vakantiehuisjes is namelijk rekening gehouden met het feit dat je veel binnen bent, iets wat in het buitenland vaak wel anders is.

Dus laad je auto maar vol met spelletjes, lekkers en kaplaarzen en koers richting een Nederlands vakantiehuisje dit jaar. Quality time met je geliefden zonder dat er stresssituaties ontstaan en de kans op vertraging levensgroot is. De reistijd is daarnaast te overzien en de kosten blijven binnen de perken en laten we eerlijk zijn; op dat laatste zijn wij als Hollanders ook dol!!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide