1275
Lekker in je vel: Veilig huis, relaxt thuis
Gepubliceerd: 20-03-2022

Ken je die piramide van Maslow met essentiële basisbehoeften die belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten? Uiteraard is het allerbelangrijkste dat je te eten en te drinken hebt, anders houdt het snel op natuurlijk. Maar wat hierna komt? Veiligheid! Dit is een basisvoorwaarde van waaruit een gezond en gelukkig leven geleid kan worden.

Om veiligheid in je eigen huis te garanderen, kun je behoorlijk wat slimme foefjes inbouwen. Dieven worden namelijk helaas ook steeds slimmer. Door deze nieuwe technieken te gebruiken, zorg je ervoor dat altijd de kust veilig is en jij hen net wat te slim af bent.

Welke dingen je eenvoudig kunt doen om helemaal lekker in je vel thuis te zijn, maar ook met een gerust hart op pad te kunnen? Wij zetten onze tips op een rijtje.

banner-woontrends-2024-mag.png

Doe de deur dicht

De deur dicht en op slot doen is natuurlijk een vanzelfsprekendheid om met een veilig gevoel te gaan slapen of juist op pad te gaan. Maar zoals we al zeiden, dieven en inbrekers worden steeds slimmer. Gelukkig geldt dit ook voor de mogelijkheden om je huis af te sluiten.

Zo zijn er naast de gewone sloten waar een sleutel in moet tegenwoordig ook slimme deursloten te koop. Wat hier slim aan is? Deze sloten zijn bijvoorbeeld dubbel vergrendeld, met een sleutel en een code. Of het is zelfs gekoppeld aan je telefoon.

Dat laatste is helemaal handig, want daarmee kun je checken wie er binnen is geweest én mensen op afstand toegang geven. Dus geen sleutels onder deurmatten meer, maar controle op afstand.

Veilig op de bank
Lekker een avond me-time gepland? De kids op bed of je partner op pad? Af en toe kunnen wij zo genieten van een avondje me, myself and I. Met het bord op schoot een favoriete serie kijken, love it! Iets wat er in ons leven echt zorgt dat wij lekker in balans blijven.

Toch kan het alleen thuis zijn je ook een gevoel van kwetsbaarheid geven. Zonde, want daar gaat je relaxte gevoel én avond. Hoe wij dit oplossen? Heel simpel, met wat extra camerabewaking in huis.

Dat camerasystemen voor de grote villa’s en duur zijn is al lange tijd achterhaald. In elke prijscategorie zijn al een paar extra ogen verkrijgbaar en de kwaliteit van de beelden; Daar sta je verstelt van, je herkent iedereen!

Waar rook is..
Nog een eenvoudig aan te schaffen object, wat zeker aan jouw gevoel van comfortabel thuis zijn gaat bijdragen. Het installeren van rook- en koolmonoxidemelders.


Dat niet alleen wij maar ook de overheid dit belangrijk vindt, is onlangs wel gebleken. Want rookmelders worden binnenkort zelfs verplicht. Waar je precies op moet letten bij het installeren van rookmelders, daar helpen wij je graag mee op weg.

Wanneer je in een prachtig maar oud huis woont raden wij je aan een twee-in-één optie aan te schaffen, zo ben je beschermt voor beide gevaarlijke stoffen. Wij slapen sinds kort net wat rustiger in nu we weten dat iedereen, ook de mensen die op zolder slapen, tijdig worden gewekt mocht dit gevaar op de loer liggen.

En goed slapen? Dit is toch wel een basisbehoefte om alles uit je dag te kunnen halen. En wie wil dat nou niet?


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide