1627
Keuken
Gepubliceerd: 24-03-2017 Laatste update: 13-03-2023

We hebben de afgelopen periode al vaker over de keukentrends van 2017 geschreven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw keuken ook weer volledig volgens de laatste keukentrends wil inrichten, maar een volledig nieuwe keuken niet in uw plannen past. Hoe kunnen we dan met uw huidige keuken er toch voor zorgen dat u er weer verliefd op raakt?

Delen van uw keuken opknappen?
De aanschaf van een volledige nieuwe keuken is een flinke investering en neemt daarnaast een hele hoop tijd in beslag. Dagen lang zit u in de puinhoop van de monteurs en kunt u niet terecht in uw eigen keuken. Hier is eigenlijk niet onderuit te komen.

Daarnaast kan het zijn dat de basis van uw keuken nog in goede staat is, maar dat deze wel weer een opfrisbeurt kan gebruiken. Wellicht is uw aanrechtblad toch niet meer wat past bij uw inrichting of bent u er simpelweg niet meer tevreden mee? Dan vervangt u toch alleen maar het aanrechtblad?

Hebben uw keukendeurtjes het na enkele jaren zwaar te voorduren gehad en is dit eigenlijk het enige wat aan uw keuken vervangen moet worden? Vervang uw keukenkastjes en uw keuken krijgt een totaal ander aanzicht dan hiervoor. Met een paar simpele ingrepen is uw keuken weer volledig volgens de standaard van 2017.

Uw complete keukenrenovatie?
Naast enkel delen te vervangen van uw keuken zoals uw keukenkastjes en aanrechtblad, is het ook mogelijk om uw keuken een volledige metamorfose te geven. Is de opbouw van uw keuken nog een goede conditie, maar is het uiterlijk niet meer van deze tijd? Ga dan voor een volledige keukenrenovatie. In 99% van de gevallen is een keukenrenovatie een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Dit komt doordat de basis van de keuken niet vervangen wordt en bijvoorbeeld het leidingwerk ook niet vervangen hoeft te worden.

Tip: ga aan de slag met de 3D online keukenrenovatie tool

Met de online 3D keukenrenovatie tool van De Keukenrestyler is het super eenvoudig om uw droomkeuken te ontwerpen. Binnen een paar eenvoudige stappen zorgt u ervoor dat uw keuken er weer uit ziet volgens alle trends van 2017. Het voordeel ten opzichte van andere online ontwerpmodules is dat u direct de prijs ontvangt. Creëert u een keuken met industriële look and feel? Of gaat u voor een hoogglans keuken, met wellicht het gebruik van aardse kleuren? Allebei volgens de laatste trends! Voor welk ontwerp u ook gaat, uw keuken is binnen no-time weer 2017-proof.

Wonenonline