4675
ABK Innovent spoelbak
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Er zijn veel verschillende soorten spoelbakken verkrijgbaar. De roestvrijstaal versie is erg populair omdat hij degelijk, sterk en niet duur is. De spoelbak is, samen met het aanrechtblad, het meest gebruikte deel van de keuken en moet aan hoge eisen voldoen.

Een goede spoelbak, vlakinbouw of onderbouw, sluit perfect aan op het aanrechtblad, waardoor u geen last heeft van opstaande randen of richeltjes. Het water veegt u eenvoudig van het aanrecht de bak in en vuil krijgt geen kans zich in de kieren te nestelen. Dan is er ook nog de opbouw; het goedkoopste en meest gebruikte type waarvan de spoelbak iets hoger dan werkblad ligt wat minder onderhoudsvriendelijk dan vlak- of onderbouw is.

Voor iedere keuken en wens is wel een passende spoelbak leverbaar. Een enkele, dubbele of anderhalve bak, met of zonder afdruipblad, rond of vierkant. Tegenwoordig zijn er zelfs spoelbakken van modern vormgegeven beton! De vierkante vorm en de dikken wanden geven deze spoelbak een robuust uiterlijk. Tevens zijn er voor vrijwel elke spoelbak accessoires leverbaar zoals snijplanken, inzetbakjes, draadkorven en afdruipschalen. Een aatnal leverbare materialen zijn;

Roestvrij staal
Degelijk, sterk en niet zo duur, wel moet u opletten voor krassen met schurende reinigingsmiddelen

Keramiek
Keramiek is in vele kleuren verkrijgbaar en is sterk door de keiharde glazuurlaag. Vrij krasbestendig en niets te vrezen van huishoudelijke producten of kokend water. Wel is het materiaal gevoelig voor beschadigingen (glazuurlaag kan afbreken)

Kunststof
Kunstof is goedkoop en onderhoudsvriendelijk alleen niet altijd goed bestand tegen felle kleurstoffen

Acryl
Grote keus uit kleuren maar niet zo goed bestand tegen krassen en fel gekleurde vloeistoffen Daarnaast kunnen niet alle reinigingsproducten zonder meer gebruikt worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide