1615
Philippe Starck spoelbak

Voor het eerst ontwerpt Phillipe Starck een spoelbak voor de keuken. Een spoelbak is een centrale werkplek in de keuken en stelt hoge eisen aan de kwaliteit en functionaliteit. Hier mag uitstekend design niet ontbreken.

Haar basisvorm is streng vierkant en beschikt over een opstaande rand. Heldere lijnen, royale afzetvlakken en een comfortabele bakgrootte.

De binnenmaat van 430x310x190 mm biedt een grote actieradius. Met behulp van snijplanken ontstaan bovendien twee verschillende hoge werkplekken. Voor een perfect schoonmaken, zijn de hoeken van de keramische spoelbak een beetje naar binnen afgerond.

De spoelbak is verkrijgbaar in de maten 1000x510 mm en in 900x510 mm. Naar wens kan het afzetgedeelte links of rechts gesitueerd worden. Naast deze modellen zijn er nog extra varianten, waarbij het afzetgedeelte ontbreekt, ten gunste van een doorlopend spoelbak met de binnenmaten 775x310x190 mm. De spoelbakkenfamilie, met de naam Starck K, is leverbaar in wit, pergamon, antraciet en kastanje - de kleur van het keramiek blijft ook bij intense lichtinval duurzaam behouden, want het materiaal is absoluut kleurvast. Alle varianten zijn ook voor vlakke inbouw beschikbaar.

Meer informatie bij: Duravit Nederland,

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners