2861
Vero keukenspoelbak
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-04-2017

Duidelijke lijnen, een duidelijke zaak: het badprogramma van Vero heeft een goede naam opgebouwd onder liefhebbers van design en architectuur. Nu beleeft de serie met haar unieke, vierhoekige basisvorm haar première in de keuken.

Purisme en design voor het dagelijks leven in de keuken

De keramische keukenspoelbak van Vero, lijnrecht en tijdloos, leent zich uitstekend als een functionele en duurzame begeleider in de keuken. Kenmerkend is de rechthoekige, strakke vorm van eenvoudige elegantie waarmee veel mensen zich kunnen identificeren. Niet alleen purisme en design overtuigen, er is ook oog voor de praktische kant van het dagelijks leven in de keuken: dankzij de onderbouwspoelbak kunnen vloeistoffen en kookresten direct van het werkblad in de bak worden geveegd. Doelmatig en veelzijdig: hout, natuursteen of graniet €e de keukenspoelbakken van Vero zijn met vrijwel elk werkbladmateriaal te combineren. Dankzij de keuze uit de oppervlaktekleuren wit, pergamon, kastanje, antraciet mat en zwart weten de gootstenen van Vero bovendien elke kookomgeving markante accenten te geven.

< Royale spoelbakafmetingen €e comfortabel werken
In moderne keukens wordt tegenwoordig niet alleen meer gewerkt, maar ook gewoond; vaak vormt de keuken een belangrijk trefpunt voor het hele gezin. Het aanrecht speelt hierbij een sleutelrol, want ongeveer 60% van de werkzaamheden in de keuken vindt hier plaats. Voorbereiden, wassen, snijden €e zelfs kleine werkzaamheden vereisen vaak veel ruimte en bewegingsvrijheid.

Alle keukenspoelbakken van Vero zijn met een minimale diepte van 445 mm royaal uitgevoerd €e grotere potten en pannen kunnen eenvoudig worden afgespoeld. De drie verkrijgbare spoelbakafmetingen van 445 mm, 545 mm en 745 mm bieden al bij de planning van de keuken de nodige flexibiliteit. De middelgrote uitvoering is verkrijgbaar met ingebouwde restbak, die naar behoefte rechts of links kan worden geplaatst. De gepatenteerde speciale substantie DuraCeram, die Duravit specifiek voor gebruik in de keuken heeft ontwikkeld, staat garant voor hoge resistentie en schokbestendigheid.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide