1331
De nieuwe Franke Mythos spoelbak: Het hart van de keuken

De spoelbak vormt het hart van iedere keuken. Franke introduceert de nieuwe Mythos spoelbak die zich kenmerkt door een minimalistische en verfijnde vormgeving.

De afgeronde hoeken hebben een precieze hoekradius die de spoelbak een strakke en elegante uitstraling verschaft. Het vlakke decorplaatje zorgt niet alleen voor een stijlvolle afdekking en minder gespetter van de kraan, maar doordat het vlak over de afvoer zit past het precies in de spoelbak en zorgt deze samen met de afgeronde hoeken voor extra schoonmaakgemak. Ook de overloop is volledig geïntegreerd en dus bijna onzichtbaar aanwezig.

Dankzij de unieke rand van 6 mm integreert de spoelbak perfect in het werkblad. Mythos is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, een duurzaam en hygiënisch materiaal. De onderzijde van de spoelbak is voorzien van een coating met een geluidsdempend effect.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Accessoires

De bijpassende accessoires geven de spoelbak meerwaarde en extra functies. Bovendien zijn ze prachtig gemaakt en vereenvoudigen de werkzaamheden in de keuken. Voor alle voorbereidingen en het hak en snijwerk is er de lichte, vaatwasmachinebestendige snijplank van recyclebaar PaperStone®-materiaal. De rolmat is een klassieker en is niet alleen handig en veelzijdig, maar ook een zeer elegante toevoeging aan de spoelbak en keuken.

Het anti-kras druiprek kan naadloos over de rand worden gepositioneerd en worden gebruikt je wanneer je het nodig hebt. Daarnaast is er een mooi inzetbakje. Het anti-kras frame glijdt perfect over de rand van de spoelbak: verplaats hem naar waar je hem nodig hebt.

De Franke Mythos spoelbak is te koop vanaf € 754,-.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners