1304
Tijdloos elegante keukens

Het belangrijkste nieuws op het SieMatic Forum 2016 is de compleet vernieuwde SieMatic-lifestyle CLASSIC. De gepresenteerde keukencomposities worden gekenmerkt door een verfijnd samenspel tussen klassieke en minimalistische stijlelementen, tussen symmetrie en asymmetrie, en tussen matte en hoogglans oppervlakken van verschillende materialen. Dat laatste varieert van gelakt hout en steen tot metalen die duidelijke accenten zetten: in deuren met facetlijsten, wandborden, glasvitrines, meubelen, schouwen en grepen.

Onder de aantrekkelijkste nieuwe ontwikkelingen bevinden zich stilistische vernieuwingen zoals de elegante metalen randen voor SieMatic StoneDesign-werkbladen en unieke noviteiten zoals de elegante metalen wallframes die speciaal ontwikkeld zijn voor aan de wand, en zo extra allure verschaffen.

Een ander signature piece van de SieMatic-collectie CLASSIC is een uitzonderlijk, vrijstaand element dat op elegante wijze is vormgegeven qua materiaalgebruik en ontwerptaal: de moderne SieMatic-interpretatie van de traditionele Chinese bruidskast. Dit zowel visueel als functioneel unieke meubelstuk in mat zwart eiken met accenten van gepolijst nikkel is beschikbaar in een variëteit aan versies: niet alleen als opbergmeubel maar ook voorzien van een koel- of vriesapparatuur.

De indelings- en ontwerpprincipes van de SieMatic-lifestyle CLASSIC is gebaseerd op de exclusieve SieMatic BeauxArts collectie, die tien jaar geleden internationaal werd voorgesteld. Dit succesvolle concept, dat op harmonieuze wijze schijnbaar tegengestelde stijlen combineert, is verder doorontwikkeld. Het volgt de principes van de gelijknamige architectonische stroming die eind negentiende eeuw brak met de geldende regels en zo het beeld van de moderne Amerikaanse metropool schiep. En waarvan de wereldberoemde, tijdloos elegante gebouwen het plaatselijke straatbeeld nog altijd verrijken.

 

Wonenonline