1683
Siematic urban 29
Gepubliceerd: 20-02-2015 Laatste update: 30-06-2017

Met SieMatic 29 herschrijft SieMatic een stukje geschiedenis. De eerste buffetkast waarmee het merk zijn eerste succes kende, krijgt nu een eigentijdse look en staat centraal in de nieuwe stijlgroep SieMatic URBAN. Voor België wordt de keukenarchitectuur in primeur voorgesteld op Batibouw (hal 11, stand 311). Ontdek hoe je een spannende mix maakt van op zichzelf staande elementen, elk met hun eigen karakter en tijdloze elegantie

Stedelijk design typeert SieMatic URBAN, de nieuwe stijlgroep waarmee SieMatic zich richt tot liefhebbers van het levendige, onverwachte en inspirerende leven in de stad. In deze designwereld komen karaktervolle elementen bij elkaar en creëren ze een nieuw intuïtief geheel vol contrasten. Spannend maar ook rustig, innovatief en vertrouwd, gedurfd en bescheiden. Want of je nu in New York, Londen, Berlijn, Barcelona of Brussel woont, in een loft, gerenoveerd appartement of charmant rijhuis, het leven in de stad is in beweging en verrast voortdurend.

Op Batibouw stelt SieMatic SieMatic 29 voor, als blikvanger van de nieuwe URBAN-stijl. Dit keukenmeubel is geïnspireerd op de eerste buffetkast uit 1929. De eigentijdse herinterpretatie van deze designklassieker past perfect binnen de nieuwe stijlgroep. Los geplaatst, geeft hij je keuken meteen karakter. En in combinatie met andere elementen, vormt hij een functionele en flexibele oplossing om je keukenmateriaal op te bergen of zelfs je spoeltafel en kookplaat in te verwerken.

De poten van de buffetkast, in mat zwart gelakt metaal, hebben een subtiel afgeronde vorm en tekenen voor een elegante toets. De schuin aflopende en afgeronde zijpanelen het kenmerk van dit meubel kan je op maat kiezen in elk materiaal en elke kleur van SieMatic. Ook de nis is personaliseerbaar: in eenzelfde tint of als kleurrijk contrast. SieMatic 29 kan je vlot combineren met andere keukenmeubelen, in verschillende breedtes, met gesloten deuren of open leggers. Elk element staat op zich maar vormt tegelijk een eigenzinnig geheel. En zo past SieMatic 29 perfect binnen de URBAN-stijl met een comeback van historische elementen en een sterke drang naar persoonlijke expressie.

Naast SieMatic URBAN stelt SieMatic op Batibouw de nieuwe stijlgroepen PURE (elementaire eenvoud) en CLASSIC (ambachtelijke authenticiteit) voor. De drie stijlen vinden elkaar in een tijdloze elegantie, het handelsmerk van SieMatic.

 

Wonenonline