1543
Professionele keukenapparatuur
Gepubliceerd: 26-01-2015 Laatste update: 22-12-2017

Kookprogramma’s schieten als paddenstoelen uit de grond. Professionele koks maar ook hobby koks toveren zonder enige inspanning de mooiste gerechten op tafel. Van heerlijke verse pasta tot prachtige versierde taarten het lijkt allemaal zo makkelijk te maken. Dat willen we thuis ook! Vol enthousiasme gaan we aan de slag, maar al snel lopen we tegen het probleem aan dat pasta maken moeilijker is dan het lijkt op televisie en een simpele mixer voldoet echt niet om het deeg te maken voor die taart die er zo schitterend uitziet bij het bakprogramma. 

 

Professionele apparatuur maakt van een hobby kok een professional
De plaatselijke winkel voor huishoudelijke artikelen heeft een aardige collectie keuken artikelen maar als je het professioneel wilt aanpakken voldoen deze artikelen niet aan je wensen. Als je op zoekt gaat naar professionele apparatuur kom je al snel uit bij een groothandel voor de horeca. Zij hebben keuken en horeca apparatuur dat ook van jou een professionele kok maakt. De online groothandel XXL Horeca verkoopt niet alleen aan bedrijven maar ook particulieren kunnen hier terecht.

Apparatuur waar je kokshart sneller van gaat kloppen
Slechts een paar muisklikken ben je verwijderd van alles waar je kokshart sneller van gaat kloppen. Taarten bakken wordt voor jou kinderspel, zelf pasta maken daar draai jij straks ook je hand niet meer voor om. Tegenwoordig is het heel populair om zelf je zalm of eendenborst te roken. Met een RVS rookoven laat jij straks je gasten versteld staan met een heerlijke voorgerecht van zelf gerookte eendenborstfilet. Maar wil je gewoon op zaterdagavond met de kinderen lekkere zelfgemaakte patatjes eten? Met een handige patatsnijder en dubbele friteuse kunnen zelfs alle vriendjes en vriendinnetjes blijven eten.

Alles voor een professioneel buffet
Na uren zwoegen in de keuken om een compleet buffet in elkaar te draaien voor de 16de verjaardag van je dochter, wil je natuurlijk wel dat het mooi gepresenteerd wordt en ook niet onbelangrijk dat het warm blijft. Om je buffet een professionele uitstraling te geven wil je chafing dishes gebruiken en niet een simpele rechaud met een waxinelichtje. Mooie taartschalen en serveerstandaards maken jou buffet helemaal af. Als afsluiter serveer je je gasten een heerlijke kop koffie uit je professionele koffie machine.

Wonenonline