1024
Kitchenaid

Nieuws heet van de naald in keukenland? KitchenAid presenteert zijn nieuwe ‘Speedoven’, de meest complete oven voor de veeleisende thuiskok. Ultieme precisie en flexibiliteit verenigd, in een professionele oven met volwaardige magnetronfunctie of magnetroninjecties. Kortom, deze alleskunner zal moeiteloos zijn plaatsje veroveren in elke kwaliteitskeuken. Want zo slank als hij is in omvang, zo breed zijn de culinaire mogelijkheden.

Als koken kunst is, dan is KitchenAid wetenschap. Zoals ook de nieuwe Speedoven van het merk illustreert. Een ‘traditionele’ oven, met magnetronfunctie, gecombineerde hetelucht/magnetronfuncties of pure heteluchtfuncties. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde flexibiliteit om het perfecte stukje vlees, vis, brood of patisserie te serveren. En dat alles in een compact en aantrekkelijk design van slechts 45 cm hoog.

FLEXIBILITEIT TROEF
De 16 professionele functies zijn doordacht gekozen: 5 braadfuncties (kalfs, rund, varken, kip, kalkoen), 5 bakkerij - en 6 patisseriefuncties. Die kan je dan weer combineren met zes traditionele functies (snel voorverwarmen, boven/onderwarmte, luchtcirculatie, hetelucht, grill, turbogrill, magnetron) en zes speciale functies, waaronder (jet-)ontdooien, warmhouden, deeg rijzen en de nieuwe ‘Slow Cooking’-functie.

SNEL OF TRAAG, PRECISIE IS DE VRAAG
Dankzij het temperatuurbereik van de Speedoven - van 35 tot 250°C - beschik je over de precisie om aan slow cooking te doen. KitchenAid heeft dit procedé geperfectioneerd om op lagere maar uiterst precieze temperatuur malsheid en sappigheid optimaal te bewaren. Anderzijds maken de magnetroninjecties het mogelijk de kooktijd met 50% te verminderen. Kortom, te zorgen voor het gewenste resultaat voor elk gerecht.

NOOIT MEER KOUD, TAAI OF DROOG
De Speedoven wordt geleverd met een kerntemperatuurmeter – die de temperatuurgegevens naar het digitale display van de KitchenAid-oven stuurt. De oven valt automatisch uit als het middelpunt van een stuk vlees of vis de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Zo ben je zeker dat je gerecht niet te gaar zal zijn, met een optimaal behoud van smaak, aroma en textuur. Op het display verschijnt de melding dat de gewenste kerntemperatuur is bereikt.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners