De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven. Door ruimtegebrek geldt dan vaak dat voor één van beide apparaten moet worden gekozen. Een volledig nieuw ontwikkeld Miele-inbouwapparaat biedt uitkomst bij dit dilemma: de stoomoven met magnetron van de DGM 6800.

Net voor het eeuwfeest van KitchenAid krijgt de keuken-inbouwapparatuur van het internationale merk een nieuwe look. In het Brusselse Atomium werd het nieuwe design voor het eerst gepresenteerd. De vormgeving is van de hand van de Nederlandse ontwerper Sander Brouwer. Hij liet zich voor het ontwerp inspireren door de iconische Artisan-mixer uit 1919. Geschiedenis en innovatie zijn in de nieuwe KitchenAid inbouwapparaten samengebracht voor het creëren van de perfecte keuken waar eigentijds design en vakmanschap thuis zijn. Voor het nieuwe design grijpt KitchenAid terug naar de beginjaren van het eigen merk, met de iconische mixer en zijn typische logo. Het merk combineert de nieuwe look met natuurlijke kleuren en zin voor structuur en reliëf. Sander Brouwer, hoofd Design van KitchenAid heeft met zijn team twee jaar aan het ontwerp gewerkt. “Het was een hele uitdaging om tot een ontwerp te komen dat zowel bij de wensen van de Amerikaanse als Europese consument aansluit. Maar het is gelukt. Al zullen in Amerika de ovens en dus ook de knoppen wat groter zijn om met Thanksgiving de traditionele kalkoen te kunnen bereiden.”

Uniek inbouwapparaat combineert de voordelen van een stoomoven en magnetron én bespaart ruimte. De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven. Door ruimtegebrek geldt dan vaak dat voor één van beide apparaten moet worden gekozen. Een volledig nieuw ontwikkeld Miele-inbouwapparaat biedt uitkomst bij dit dilemma: de stoomoven met magnetron – de DGM 6800.

Nieuwe KitchenAid Twelix Artisan-oven is uitgerust met revolutionaire technologie KitchenAid heeft er weer een ster bij. De nieuwe oven, Twelix Artisan, tilt je culinaire talenten naar een gastronomisch niveau dankzij de unieke stoomtechnologie en de waaier aan mogelijkheden. Concreet vertaalt zich dat naar nog meer vrijheid in je keuken. De gloednieuwe oven is dan ook geïnspireerd op de legendarische Artisan-keukenrobot van KitchenAid.

Genieten, schiet er vaak bij in dankzij een gebrek aan tijd in het dagelijks leven. Uit een recent onderzoek van tns Infratest in Duitsland blijkt dat 60% van de consumenten aangeeft behoefte te hebben aan apparatuur die het kookproces beter en gemakkelijker maken. De nieuwe JetCuisine magnetron biedt een antwoord op deze behoefte en levert een snel kookproces, bijvoorbeeld met stoom of hete lucht, onderwijl alle waardevolle voedingswaarden behoudend en met perfecte resultaten. Met de nieuwe gewichtssensor wordt elk gerecht tot precies de juiste gaarheid bereid en dit vele malen sneller dan met traditionele kookmethodes. Dankzij de JetCuisine magnetron kunt u eenvoudig en snel elke dag genieten van de meest heerlijke gerechten, zelfs op drukke dagen.

Magnetron kan meer dan alleen ontdooien
Hedendaagse magnetrons kunnen veel meer
dan ‘gewoon’ ontdooien en opwarmen:
het zijn compacte alleskunners met een
wijde variëteit aan functies om ruimte te
besparen in de keuken en tijd te
besparen tijdens het koken. De speciale JetCuisine ontdooifunctie ontdooit bijvoorbeeld tot wel zeven maal sneller dan een standaard magnetron. Daarnaast kunnen gerechten die traditioneel gezien in de oven werden bereid, nu nog sneller worden bereid door het combineren van de magnetron- en hete lucht functie. En met de nieuwe gewichtssensor hoeft u alleen maar het type gerecht te selecteren en de magnetron neemt automatisch alle andere instellingen over. Zo wordt precies en nauwkeurig koken kinderspel.

Engeland is het land van beroemde TV-koks en inspirerende kookprogramma’s. Het is ook het land van Belling fornuizen. Dit merk is al honderd jaar een begrip in Groot-Brittannië. Belling introduceert nu in Nederland de Verti 900 DFT, een compleet designfornuis met vijf variabele gasbranders en een multifunctionele oven. Op de kookplaat liggen gietijzeren pannendragers, met in het midden een krachtige wokbrander. De energiebewuste elektrische oven is voorzien van Duo-fan voor een supersnelle opwarmtijd: in 9 minuten 180 °C.

Thuiskoks vinden koken op gasbranders in combinatie met een elektrische oven het meest ideaal. Belling Verti 900 DFT beschikt over zes ovenfuncties: bovenwarmte, onderwarmte, boven- en onderwarmte, grill, hetelucht en grill-hetelucht. Inclusief draaispit. De oven heeft een inhoud van 110 liter en is instelbaar met robuuste knoppen en een digitaal programmeerbare klok. Het fornuis is verkrijgbaar in mat geborsteld rvs of zwart.

Het traditionele merk Gaggenau presenteert een nieuw inbouwconcept, waarmee alle apparaten uit de bakovens 200 serie perfect vlak geïntegreerd kunnen worden ingebouwd en gecombineerd. Dankzij de strakke vormtaal en het heldere design kunnen de apparaten op perfecte wijze in ieder interieur worden ingepast. Gekozen kan worden uit de kleurnuances Gaggenau antraciet, metallic of zilver. Een noviteit is de bedieningsmodule met TFT-touch-display, die wordt gekenmerkt door een eenvoudige en intuïtieve bediening. De nieuwe serie is vanaf maart 2013 verkrijgbaar.

Whirlpool introduceert de 6th Sense® StarcleanTM-oven, een innovatieve oven die zichzelf - sneller dan ooit - volledig reinigt in 35 minuten op een temperatuur van slechts 90°C. Door de snelle, integrale reiniging wordt tot 97% energie* bespaard. Dankzij de Ready2Cook-technologie is het bovendien niet meer nodig de oven voor te verwarmen en verloopt de garing geheel gelijkmatig, op 3 niveaus tegelijk. Met deze innovatieve oven maakt Whirlpool het iedere enthousiaste thuiskok nu in de keuken nog gemakkelijker om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Energiezuinige en geurloze reiniging in slechts 35 minuten
Door een innovatieve technologie is de 6th Sense® StarcleanTM-oven in staat zichzelf automatisch - zonder het gebruik van een reinigingsmiddel - in slechts 35 minuten te reinigen.

De binnenkant van de oven is bekleed met een nieuw type emaille. Ook de binnenkant van de deur heeft een coating met anti-aanbakeffect. Door de inwerking van stoom op deze revolutionaire coating komt het vuil gemakkelijk los en kan het vervolgens eenvoudig worden weggeveegd met een vochtige spons.

In vergelijking met pyrolyse-reiniging bespaart dit exclusieve reinigingssysteem tot wel 97% elektriciteit. Waar in de pyrolysecyclus* reiniging gebeurt op 475 °C en het proces 2 à 3 uur in beslag neemt, is met de StarcleanTM technologie de oven na 35 minuten brandschoon, en dat op een temperatuur van slechts 90°C.

Geen voorverwarming, minder stroomverbruik
Naast de innovatieve reinigingstechnologie, is het dankzij het exclusieve warmteverdelingssysteem niet meer nodig de oven voor te verwarmen. Met de Cook3-technologie wordt het stroomverbruik met 17% verminderd en kan tot 25% worden bespaard op de bereidingstijd. * Vergeleken met een klassieke Whirlpool-pyrolysecyclus. In een oven met XXL-formaat (73 L), wordt de warmte evenwichtig verdeeld wat zorgt voor een gelijkmatige garing op 3 niveaus tegelijk.

6th Sense®-technologie: intelligente oven voor optimaal gebruiksgemak De oven is uitgerust met temperatuur- en energiesensoren die het gewicht van het gerecht meten. Met de 6th Sense®-technologie worden alle parameters van de bereiding (de juiste functie, de ideale temperatuur en de optimale baktijd) automatisch gedefinieerd. Het bereidingsproces wordt voortdurend gecontroleerd en dat garandeert perfecte resultaten, mét besparing van tijd en energie. Tot slot maken de 30 voorgeprogrammeerde recepten het de thuiskok nog makkelijker om met de Starclean™-oven zijn gasten te imponeren met de lekkerste gerechten.

La Dolce Vita, daar houdt Boretti van. Net als de Italianen heeft zij de liefde en passie voor het (familie)leven en waardeert zij het samenzijn onder het genot van goed eten. Hierin is koken het absolute middelpunt. Smaak, daar gaat het allemaal om. De Italiaanse voorliefde voor het bereiden van overheerlijke gerechten in de keuken is de basis van Borettis uitgebreide assortiment. Dit voorjaar bekent Boretti kleur in de keuken. Het Italiaanse topdesign merk breidt namelijk uit met zeer opvallende kleuren. En maakt hiermee een bijzonder statement. Want naast de bekende fornuizen in kleur, is nu ook haar design inbouwapparatuur zo ver. En dit betekent ongekende mogelijkheden, custom made. Boretti brengt u alle kleuren van de regenboog, in alle RAL varianten.

Ferrari rood, Lamborghini oranje of geel
Altijd al gedroomd van uw zwarte hoogglans keuken met Ferrari rode, Lamborghini oranje of gele inbouwapparatuur? Met de uitgebreide luxe Linea 45 - 45 cm serie - design inbouwapparatuur maakt Boretti dit voor u waar. Hiermee haalt u het beste in uw keuken naar voren. De keuze voor alleen RVS of antraciet is verleden tijd. De kwalitatieve hoogstaande producten zijn in elke persoonlijke voorkeur te verkrijgen. Wat te denken van een Ferrari rode multifunctionele stoomoven of een Lamborghini oranje inbouw wijnklimaatkast? Of liever een uitgebreide knalgele combimagnetron met warmhoudlade, of zelfs een kobalt blauwe luxe steamer met grill-functie? Linea 45 is er nu in elke gewenste kleur, in een collectie die nog nooit zo compleet is geweest.

Variatie en innovatie
Opvallend in deze serie is de grote variatie aan ovens, om de beste smaak uit uw gerechten te halen. Variërend van een basis multifunctionele heteluchtoven met pyrolysereinigingsfunctie tot en met combi-steamers, het is er allemaal. De apparaten hebben uitgebreide functies in zich voor het juiste, smaakvolle resultaat. Bovendien is Boretti ook weer sterk op het innovatieve terrein en heeft zij drie opmerkelijke items in de collectie toegevoegd. Het gaat om een inbouw wijnkoeler ofwel wijnklimaatkast, een professionele inbouw biertap en zelfs een flatscreen LCD TV! Nog meer luxe in de keuken voor u.

Hi-Five garantie
Omdat Boretti het volste vertrouwen heeft in haar producten heeft zij het Hi-Five garantieplan ontwikkeld. Dit houdt in dat zij 5 jaar garantie geeft bij gelijktijdige aanschaf van 4 of meer Boretti apparaten, in plaats van de standaard 2 jaar bij de aankoop van een product. Nog meer zekerheid dat u uw eigen perfect uitgekozen keuken met een lange levensduur in huis haalt. Liefhebbers van koken zullen dit gegarandeerd waarderen. Want dat is waar Boretti voor staat, zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wat is er mooier dan genieten van het overheerlijke eten in een prachtige, kleurrijke kookomgeving?