3556
ATAG QuliMax
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 19-06-2017

Krachtige allrounder combineert ovenfuncties met stoom Inspelend op de trend van lekker, makkelijk en gezond koken, introduceert ATAG de QuliMax. De multifunctionele combi-stoomoven combineert geavanceerde techniek met Nederlands design. Met de krachtige allrounder kunnen kookliefhebbers stomen, (brood) bakken, braden, grillen, opwarmen en ontdooien. De ATAG QuliMax is leverbaar in zowel RVS als Grafiet-zwart. De adviesprijs bedraagt � 2.199,-.

Een rijke traditie
Koken met stoom past helemaal bij de gezonde kooktrend van nu. Maar koken met stoom heeft vooral een rijke traditie. Al duizenden jaren geleden begreep men in China dat de kooktechniek gezonder, makkelijker en smaakvoller is dan andere bereidingswijzen. Na de intrede in de professionele keuken ontdekken nu ook steeds meer consumenten de vele voordelen van het koken met stoom. En krijgt stomen met de ATAG QuliMax een nieuwe betekenis en functie.

Gerechten verbranden nooit meer, aardappelen koken niet stuk en groenten behouden hun bite en vitaminen. Kortom, makkelijker koken dan met de ATAG QuliMax bestaat niet. De combi-stoomoven is eenvoudig te bedienen. En met de QuliMax krijgt ieder gerecht de smaak die het verdient. Vis, vlees en kip blijft lekker mals en droogt niet uit. Aromas en smaak komen volledig tot hun recht en de kleur, structuur en knapperigheid van gerechten blijven met stomen perfect behouden. Stomen is dan ook niet voor niets bijzonder geliefd bij topkoks.

Hypermoderne techniek
De ATAG QuliMax heeft een ruime inhoud van 36 liter en 40 automatische programmas. De veelzijdige combi-stoomoven is voorzien van een elektronische temperatuurinstelling, dubbele stoomgeneratie, een ventilator voor heteluchtcirculatie en een grillelement. Naast een stoomfunctie voor groenten en vis, heeft de QuliMax ook een combifunctie voor vlees en brood. Daarnaast behoort het professioneel opwarmen zonder uitdroging en ontdooien van zowel gerechten als complete maaltijden tot de mogelijkheden. En met het Steam Clean-programma is schoonmaken een koud kunstje.

QuliMax, CaféMax en CombiMax
De ATAG QuliMax is als technisch hoogstandje de ideale aanvulling op een kookplaat. Bovendien is de combi-stoomoven bij inbouw uitermate geschikt om te combineren met de CaféMax, een sublieme koffiemachine met volautomatische cappuccinofunctie. En ook met de CombiMax, een krachtige combi-magnetron met onderwarmte, dubbele hetelucht en draaispit. De apparaten uit deze lijn zijn verkrijgbaar in zowel RVS als Grafiet-zwart. Door de strakke doorgetrokken lijnen en het fraaie design van de bedieningspanelen ontstaat er een hele nieuwe smaakdimensie en eenheid in de keuken.

Meer informatie vindt u op www.atag.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide