2057
Pelgrim oven en magnetron

Zeven, het magische getal. Zeven zonden, zeven wereldzeeën en zeven wereldwonderen. Pelgrim voegt daar fijngevoelige keukentechniek aan toe met The Best of Seven, zeven apparaten van koffiemachine tot steamer.

Mooi die nieuwe lijn met een nishoogte van 45 centimeter. In design op elkaar afgestemd en naar keus naast, onder en boven elkaar te plaatsen in een strak typisch Nederlands design. Wannahaves of zelfs musthaves, stuk voor stuk. Maar de populariteit van Pelgrim zit op dit moment vooral in de prijs/kwaliteit verhouding. Met de recessie op de hielen wikt en weegt de consument. Zet kwaliteit en service af tegen het aankoopbedrag. En wie een dagje gaat kijken in een aantal keukenzaken ziet dat Pelgrim plots een onevenredig groot aandeel heeft in de apparatuur. The Best of Seven is gemaakt en geprijsd in die gedegen Pelgrim cultuur.

Pelgrims Best of Seven zijn 7 keukenapparaten die eindeloos naast en boven elkaar te combineren zijn. Strak in één lijn. Te weten de koffiemachine, steamer en 5 (combi-) magnetrons.

Tot het assortiment hoort de koffiemachine. Dit apparaat is een volledige automatische koffiemachine en maakt het donkerbruine drankje met gemalen koffie of koffiebonen. Van espresso tot cappuccino en latte machiato, alles volautomatisch. Naast de koffiefunctie, heeft de machine ook een heetwater-tap, om theewater te schenken. Het volgende product is de steamer en is niet meer weg te denken uit de gezonde keuken. Vetloos koken, met behoud van voedingsstoffen, smaak en structuur.

Uiteraard mag in een Best of Seven-lijn het best verkochte product van Pelgrim niet ontbreken: de combi-magnetron. Met maar liefst 5 verschillende (combi-) magnetrons, is er keuze genoeg. Alhoewel kiezen niet noodzakelijk is, kunnen de apparaten met ieder hun eigen kwaliteit naast elkaar worden geplaatst. Eindeloos combineren, want de producten passen in elke keuken.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners