2283
Pelgrim oven en magnetron
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 08-08-2023

Zeven, het magische getal. Zeven zonden, zeven wereldzeeën en zeven wereldwonderen. Pelgrim voegt daar fijngevoelige keukentechniek aan toe met The Best of Seven, zeven apparaten van koffiemachine tot steamer.

Mooi die nieuwe lijn met een nishoogte van 45 centimeter. In design op elkaar afgestemd en naar keus naast, onder en boven elkaar te plaatsen in een strak typisch Nederlands design. Wannahaves of zelfs musthaves, stuk voor stuk. Maar de populariteit van Pelgrim zit op dit moment vooral in de prijs/kwaliteit verhouding. Met de recessie op de hielen wikt en weegt de consument. Zet kwaliteit en service af tegen het aankoopbedrag. En wie een dagje gaat kijken in een aantal keukenzaken ziet dat Pelgrim plots een onevenredig groot aandeel heeft in de apparatuur. The Best of Seven is gemaakt en geprijsd in die gedegen Pelgrim cultuur.

Pelgrims Best of Seven zijn 7 keukenapparaten die eindeloos naast en boven elkaar te combineren zijn. Strak in één lijn. Te weten de koffiemachine, steamer en 5 (combi-) magnetrons.

Tot het assortiment hoort de koffiemachine. Dit apparaat is een volledige automatische koffiemachine en maakt het donkerbruine drankje met gemalen koffie of koffiebonen. Van espresso tot cappuccino en latte machiato, alles volautomatisch. Naast de koffiefunctie, heeft de machine ook een heetwater-tap, om theewater te schenken. Het volgende product is de steamer en is niet meer weg te denken uit de gezonde keuken. Vetloos koken, met behoud van voedingsstoffen, smaak en structuur.

Uiteraard mag in een Best of Seven-lijn het best verkochte product van Pelgrim niet ontbreken: de combi-magnetron. Met maar liefst 5 verschillende (combi-) magnetrons, is er keuze genoeg. Alhoewel kiezen niet noodzakelijk is, kunnen de apparaten met ieder hun eigen kwaliteit naast elkaar worden geplaatst. Eindeloos combineren, want de producten passen in elke keuken.

Lees ook: 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide