1724
Kitchenaid
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 03-07-2017

KitchenAid lanceert Kitchen for Cooks-concept KitchenAid Nederland is definitief uit de startblokken. Met de introductie van de keuken-inbouwapparatuur, treedt het merk voor het eerst in zijn volle omvang naar buiten. Samen met zijn ambassadrices, topchef Yolanda van der Jagt en foodprofessional Nadia Zerouali, gaat KitchenAid het Kitchen for Cooks concept in Nederland op de kaart zetten. Kookfanaten kunnen vanaf nu hun passie voor koken combineren met het gebruiksgemak, professionele prestaties en elegantie van de KitchenAid keukenapparatuur.

Het Amerikaanse topmerk KitchenAid is al decennialang wereldwijd een zeer gewaardeerd (cult)merk. Sinds de introductie van de Stand Mixer - of beter gezegd de keukenrobot - wordt KitchenAid aanbevolen en gebruikt door vele topkoks. Vanaf vandaag biedt KitchenAid in Nederland een keuken totaalconcept. Het assortiment bestaat uit elegante keukeninbouwapparaten die zich kenmerken door excellente kwaliteit en professionele resultaten. Keukens voor de moderne thuiskok die thuis gasten verwent en daarbij graag werkt met topmateriaal.

Ambassadeurs: Yolanda van der Jagt en Nadia Zerouali
Voor de lancering in Nederland is KitchenAid een samenwerking aangegaan met foodprofessionals Yolanda van der Jagt en Nadia Zerouali. Zij zien hun passie en perfectie voor koken terug in de apparatuur van KitchenAid en treden op als ambassadeurs van het merk.

Yolanda die in topzaken in binnen- en buitenland werkte, waaronder bij River Café samen met Jamie Oliver, weet hoe belangrijk het is met goede apparatuur te werken. Ik ken KitchenAid uit de restaurantkeuken. Het zijn fantastische apparaten, waar goed over nagedacht is. Ik ben vooral enthousiast over de duo-stoomoven, aldus Yolanda van der Jagt. Nadia Zerouali is een gepassioneerde foodprofessional, die bekend is van vele culinaire producties. Je ziet dat KitchenAid goed naar de professionele keuken heeft gekeken. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en nodigen echt uit er mee aan de slag te gaan. En het maakt je wel heel hebberig

KitchenAid gaat in Nederland verkocht worden via de betere keukenspeciaalzaken. Op de uitgebreide website www.kitchenaid.nl, is alle informatie over het assortiment en de verkoopadressen terug te vinden. Onderdeel van de website is de Fijnproeversstudio met allerhande culinaire informatie.

Over KitchenAid
In 1994 maakte KitchenAid zijn eerste opwachting in Europa. In Nederland wordt dan het assortiment kleine keukenapparaten geïntroduceerd. Het duurt evenwel nog tot 2008 voor het complete productaanbod - de grote toestellen en bijbehorende accessoires - zijn intrede doet. Qua timing zit KitchenAid alvast op het juiste spoor, nu het lekker koken en genieten snel terrein wint van de snel en gemakkelijk-formule die jarenlang het gastronomische leven van de moderne mens domineerde. De keuken wordt vandaag meer en meer een gewaardeerde ontmoetingsplaats, waar je gasten kan ontvangen én op en top culinair kan genieten. Dit is precies waar KitchenAid voor staat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide