3731
Gaggenau 200 serie bakovens
Gepubliceerd: 30-01-2013 Laatste update: 17-07-2017

Het traditionele merk Gaggenau presenteert een nieuw inbouwconcept, waarmee alle apparaten uit de bakovens 200 serie perfect vlak geïntegreerd kunnen worden ingebouwd en gecombineerd. Dankzij de strakke vormtaal en het heldere design kunnen de apparaten op perfecte wijze in ieder interieur worden ingepast. Gekozen kan worden uit de kleurnuances Gaggenau antraciet, metallic of zilver. Een noviteit is de bedieningsmodule met TFT-touch-display, die wordt gekenmerkt door een eenvoudige en intuïtieve bediening. De nieuwe serie is vanaf maart 2013 verkrijgbaar.

De 200 serie bakovens biedt de perfecte voorwaarden voor de meest uiteenlopende kookgewoontes, smaken en voorkeuren. Het aanbod bevat naast bakovens, stoomovens, combi-stoomovens, magnetrons, combi-magnetrons ook koffievolautomaten en warmhoudlades. De 60 cm brede apparaten beschikken over volledig glazen fronten en zijn in drie kleurnuances verkrijgbaar. De deuren kunnen worden geopend in een hoek van 110 graden. De apparaten kunnen naast of boven elkaar op ooghoogte worden geplaatst; de bakovens kunnen ook onder het werkblad worden ingebouwd. Voor welke combinatie ook wordt gekozen – het resultaat vormt altijd een perfecte eenheid.

Veelzijdig comfort.
Alle apparaten uit de nieuwe serie worden gekenmerkt door dezelfde bedienings-filosofie en beschikken over een bedieningsmodule met een TFT-touch-display. De hoofdfuncties worden via twee draaiknoppen gestuurd en zijn constant op het TFT touch-display zichtbaar. De nevenfuncties kunnen via het touchveld worden opgeroepen en worden alleen wanneer nodig zichtbaar. Op deze wijze kunnen alle functies van het apparaat eenvoudig en comfortabel worden bediend. Met de kerntemperatuursensor, die in enkele modellen voorhanden is, worden vlees, vis en deeggerechten tot op het juiste moment gegaard. Met een speciaal accessoire, de baksteen, verandert de bakoven in een echte steenoven en kunnen op professionele wijze flammkuchen, pizza’s en brood worden gebakken.

Net zo comfortabel als bij de bakoven kunnen ook bij de andere apparaten uit de serie alle functies via de bedieningsmodule worden ingesteld: bijvoorbeeld de unieke combinatie van vochtigheid en hete lucht bij de combi-stoomoven, waardoor naast stomen en garen ook bakken, smoren, regenereren, ontsappen en gisten mogelijk is.

Met de bakovens 200 serie in drie kleurvarianten biedt Gaggenau talrijke mogelijkheden voor een vlak geïntegreerde inbouw. De apparaten kunnen geheel naar individuele wens worden gecombineerd en passen in ieder interieur – ofwel in ton sur ton, ofwel in een contrasterende kleur.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide