2526
Bauknecht ovens

Het is licht, sterk, warm, krasbestendig, warmtewerend, bestand tegen veroudering, functioneel en ongevoelig voor vingerafdrukken: Titanium. Ideaal zo vindt Bauknecht, zeker voor haar topklasse keukeninbouwapparatuur. Het kwaliteitsmerk heeft de primeur dit hoogwaardig materiaal te introduceren in de keukenbranche. Bauknecht legt met haar unieke en exclusieve Titanium Line de nadruk op een warm, stijlvol design dat een innovatief alternatief is voor de gangbare edelstalen.

Duurzaam en vederlicht
Wie een product van titanium bezit, weet dat de oppervlakte niet slijt en dat het materiaal er na jaren nog als nieuw uitziet en de oorspronkelijke kleur behoudt. Titanium is ongevoelig voor krassen, hitte en zuren. Al deze voordelen zijn verenigd in de nieuwe Bauknecht-apparaten met de speciaal behandelde titaniumoppervlakken.

Titanium verovert keukenwereld
Dankzij de bestendigheid enerzijds en de mogelijkheden voor design anderzijds heeft titanium zijn waarde bewezen. Nieuw is dat ook de keukenwereld kennismaakt met titanium. Het donkere en warme front van de Bauknecht apparaten brengt harmonie en laat zich prima combineren met verschillende kleuren en materialen.

Hoogwaardige technologie van Bauknecht
Achter de gepolijste en elegante uitstraling van de Titanium Line vindt de consument hoogwaardige technologie, maximale functionaliteit en hoog comfort. In de Bauknecht Titanium Line zijn zowel een inbouwoven, combimagnetron, gaskookplaat als wandschouw verkrijgbaar.

Het ideale materiaal
Titanium heeft zijn reputatie als hoogwaardig materiaal meer dan verdiend. Het edelmetaal wordt overal gebruikt waar eisen aan materialen extreem hoog zijn: in de lucht- en ruimtevaart, bij motorsport maar ook in de medische techniek. Titanium is in tegenstelling tot edelstaal bij direct contact een warm materiaal. Ondanks zijn geringe gewicht is het veel harder en sterker dan staal of aluminium.

Verkrijgbaarheid
In Nederland is de Titanium Line verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners