2034
Oven en magnetron
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Uw keuken schitterend ingericht met AEG De AEG inbouwapparaten passen qua design perfect bij elkaar. Welke combinatie u ook maakt, het zal altijd één stijlvol en functioneel geheel vormen. De veelzijdigheid van bijvoorbeeld AEG kookapparatuur maakt het u altijd mogelijk de meest ideale combinatie samen te stellen, die niet alleen een toegevoegde waarde creëert, maar ook past bij de stijl en de afmetingen van de door u gewenste keuken. De meeste consumenten kiezen voor roestvrij stalen of AluTec apparaten.

Afzuigkappen
De COMPETENCE afzuigkappen verzekeren u van een helder zicht en een frisse lucht Ons afzuigkappenassortiment is ook net zo veelzijdig. Wij bieden een groot aantal modellen, waarin u altijd een model zult vinden die aan uw wensen beantwoordt. En natuurlijk passen zij perfect bij de breedte van uw oven en kookplaat, of het nu 50 of 60 cm breed is. Tegelijkertijd functioneren de nieuwe modellen beter functioneren dan ooit.

Met duidelijke functies zoals elektronische instelling; u kunt nauwkeurig de gewenste stand intoetsen. Een eindeloos variëteit aan nieuwe vormen en materialen karakteriseren de huidige ontwikkeling van de moderne afzuigkappen. Combinaties met verschillende glasvormen en kleuren complementeren de uitstraling van de nieuwe design afzuigkappen. Een AEG afzuigkap sluit volledig aan bij de vormgeving van de inbouwapparatuur én bij uw keukeninterieur....of het nu een eiland-, vlakscherm-, onderbouw- of geïntegreerd model betreft.

Kookplaten
De nieuwe COMPETENCE kookplaten brengen voor u een radicale verandering De Competence range bestaat uit een nieuwe generatie kookplaten, die net zo modern en flexibel is als u wenst.. AEG maakt de kookplek tot een aantrekkelijk en uitstekend presterend hart van uw keuken. Ervaar de succesvolle synthese tussen technische innovatie en het uitzonderlijke design. Of het nu strak geïntegreerd of omlijst is met hoogwaardig staal of aluminium - de duidelijke designtaal van de AEG kookplaten overtuigen iedereen die oog heeft voor vormgeving.

Kies een type kookplaat die exact is afgestemd op uw behoeften. Voorzie een van de meest belangrijke plaatsen in uw huis van uitstekende kwaliteit en maximale gebruiksvriendelijkheid. Ontdek de vele voordelen van de keramische kookplaten en het unieke van inductiekoken. Al onze ontwikkelingen hebben gemeen, dat zij met u meedenken, zelfs wanneer u alles al heeft uitgeschakeld. Energie-, tijdbesparing en veiligheid kunnen zo gemakkelijk zijn!

Een gaskookplaat van roestvrij staal heeft een professionele uitstraling. Bovendien is roestvrij staal uiterst hygiënisch in het gebruik en blijft het jarenlang zijn uitstraling behouden.

Gas-op-glas: is mooi, blijft mooi
De AEG gas-op-glas kookplaten zijn voorzien van een facet rand aan de voorzijde en een roestvrij stalen rand aan de achterzijde. Deze kookplaten geven de keuken een exclusief karakter. Door het gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen, terwijl vuil minder snel zichtbaar wordt op de gas-op-glaskookplaten. Bovendien passen ze perfect bij het roestvrij staal of AluTec van de overige AEG inbouwapparaten.

Ovens
De nieuwe generatie kookapparatuur: AEG COMPETENCE Onze nieuwe ovens geven u de tijd voor het belangrijkste: het genieten van een heerlijke maaltijd.

De complete serie van nieuwe bedachte en ontworpen ovens bieden u een uitgesproken toegevoegde waarde. Zij combineren een grote flexibiliteit in installatiemogelijkheden met de top technologie - passende bij de toonaangevende kwaliteit van AEG. Echter, dat is nog lang niet alles: zij bieden ook meer functies, meer prestaties, meer mogelijkheden, meer controle.

U kunt bijna intuïtief alle functies ontdekken. Want op het bedieningspaneel zijn alle functietoetsen centraal gerangschikt en hun logische symbolen voorzien u van een duidelijke leidraad - een vragenloze bediening. U heeft een duidelijk overzicht en kunt u concentreren op wat belangrijk is: het bereiden van de maaltijd!

Deze heldere en efficiënte bediening wordt nog eens benadrukt door de zorgvuldige belijning van de nieuwe vormgeving. Het uitgesproken roestvrij stalen of AluTec design is tijdloos. En dat is waarom onze COMPETENCE ovens ook zodanig zijn vormgegeven dat zij elk keukeninterieur vervolmaken, jarenlang.

Combi magnetron
Het moderne leven kan zo druk zijn, maar pauzes blijven altijd welkom Met onze MICROMAT magnetrons, die volledig kunnen worden ingebouwd, bereidt u in zeer korte tijd heerlijk maaltijden.

Op het hoogste technologische niveau bieden zij u gevarieerde bereidingsmogelijkheden en programmas voor afwisselende menus. Zelfs het bereiden van een medium steak kan exact worden getimed met de grill, die u drie stappen biedt. De combinatiemogelijkheid van magnetron en grill is echter slechts één van de vele voordelen..

Een ander pluspunt is het ruime interieur: de AEG magnetrons zijn zo ruim bemeten, dat u er makkelijk rechtop een babyfles in kan zetten. Het grote panorama raam voorziet u van een perfect zicht op het interieur.

De finishing touch van de magnetron is het tijdloze strakke design, dat de AEG inbouwapparaten zo aantrekkelijk maakt - en uw keuken zo speciaal.

In elke keuken is er een plaats voor een AEG magnetron
Met een inbouwdiepte van slechts 30 cm, zijn de 17 liter modellen perfect te plaatsen in een standaard bovenkast van 50 of 60 cm. Het door AEG ontwikkelde ventilatiesysteem maakt het mogelijk de magnetrons en combimagnetrons zowel in een kolomkast als in een onderkast te plaatsen. Bovendien is voor de magnetrons van AEG geen apart inbouwraam nodig. Dit vereenvoudigt de installatie en voorkomt dat het op elkaar afgestemde design van de apparaten wordt verstoord.

Afwasautomaten
Uitstekende afwasautomaten van AEG. Stil, degelijk, voornaam en automatisch Een afwasautomaat die de stand van zaken perfect weergeeft en compromisloze resultaten aflevert ongeacht de belading. Een afwasautomaat die beschermt, waaraan u uw porselein, uw meest kostbare glasservies, uw babyflessen en u vuilste pannen, etc. kunt toevertrouwen Een afwasautomaat die u informeert als er een storing is en dan tijdelijk het afwasproces automatisch stil legt, indien dit nodig is. Een afwasautomaat die u garandeert het meest efficiënt van bronnen gebruik te maken: tijd, energie en water. Dat is de definitie van de uitstekende FAVORIT afwasautomaten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide