Bij een zoektocht naar nieuwe huishoudelijke apparaten kom je het merk Whirlpool tegen. Het is vooral gespecialiseerd in keuken apparatuur zoals vaatwassers, ovens en (combi)magnetrons. Ben jij op zoek naar een nieuwe magnetron? Lees dan deze voordelen van een Whirlpool magnetron.

Inbouwapparatuur van Küppersbusch kan individueel worden vormgegeven. Een absoluut persoonlijke inrichting van de keuken kan worden gerealiseerd omdat apparatuur van Küppersbusch onderling met elkaar kan worden gecombineerd. Consumenten kunnen vrij kiezen uit de programma’s Comfort+, Premium + en Profession+. Dit wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe oven platform van Küppersbusch: bij de ontwikkeling van de apparaten werden zowel de glasplaten alsook de grepen van de 60 cm en 45 cm hoge modellen zo vormgegeven, dat er altijd dezelfde look is.

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat” - met deze woorden classificeerde Miele haar belangrijkste noviteit - de Dialog-oven - tijdens de persconferentie op de Internationale Funkausstellung (IFA) in Berlijn. Voor het eerst wordt een techniek toegepast waarbij door middel van elektromagnetische golven intelligent op de consistentie van levensmiddelen wordt gereageerd. 

Echt uitgebreid koken is vaak een enorme uitdaging: hoe kunt u de gerechten tot aan het serveren goed warm houden? En hoe voorkomt u dat het eten snel afkoelt op het bord? De comfortabele oplossing: warmhoudlades (ook wel serviesverwarmers genoemd) die uw servies van te voren verwarmen.

Küppersbusch introduceert een nieuwe serie keukenapparaten in een warm getinte middel-grijze metallic kleur. "Shade of Grey” is opvallend en tevens onopvallend het geeft de mogelijkheid te combineren met de huidige favoriete kleuren in het interieur. De apparaten uit de 'Shade of Grey" serie passen perfect bij natuurlijke ondergronden zoals hout, steen en beton, maar ook in witte keukenoppervlakken en stijlen. De nieuwe Küppersbusch kleur benadrukt de vertrouwde waarde van het merk. Het straalt in alle bruikbaarheid warmte uit en is nog meer een nieuw statement in kleur. 

Küppersbusch presenteert een nieuwe oven serie met een intuïtieve bediening. De oven kan op afstand met een app worden bediend. Speciale aandacht werd besteed aan de intuïtieve user control. De heldere menustructuur vereenvoudigt het gebruik van de bediening. De hoog-resolutie displays bieden een perfect zicht vanuit alle hoeken, ongeacht de inbouw situatie.

Als voorloper op het gebied van koken in combi-stoomovens staat Gaggenau voor de verdere ontwikkeling van gezonde bereidingswijzen. Aan het begin van het nieuwe jaar presenteert het merk een volautomatisch reinigingssysteem en een op de graad nauwkeurige temperatuurinstelling voor het sous-vide koken voor alle combi-stoomovens van de 400 serie met aansluiting op de watertoe- en afvoer. Als consequente aanvulling wordt de nieuwe vacumeerlade aangeboden. Deze is perfect voor het voorbereiden van levensmiddelen voor het gezonde sous-vide koken. Dit nieuwe product is vanaf voorjaar 2016 verkrijgbaar in een bij de bakovens 400 serie passend design.

Exclusieve culinaire cultuur en bewust genieten staan bij Gaggenau in het middelpunt. Met de vacumeerlade wordt het aanbod voor gezond koken op haute cuisine-niveau compleet”, aldus Sven Schnee, Head of Global Brand Gaggenau.

Intensieve smaakbeleving en lange houdbaarheid.
De voordelen van gevacumeerde levensmiddelen zijn bij meesterkoks al langer bekend. De ingrediënten worden zonder verlies van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen sous-vide – onder vacuüm – bereid. Bij een constante lage temperatuur van 50 tot 95 graden blijven de natuurlijke aroma's van de levensmiddelen volledig behouden. Kenners en genieters waarderen bovendien de onvergelijkelijke textuur van de gerechten. Niet alleen de smaak is beter, de gerechten zijn omdat de zuurstof is verwijderd ook langer houdbaar. Vers bereide sauzen, chutneys, jam en andere reeds geopende levensmiddelen in glazen potten blijven langer houdbaar dankzij het sluiten met onderdruk. Andere voordelen zijn de ruimtebesparende opslag en het tijdbesparende aromatiseren.

Ideale aanvulling voor de thuiskeuken.
Om op professionele wijze te vacumeren biedt Gaggenau de vacumeerlade aan in het design van de bakovens 400 serie in massief roestvrij staal achter glas en de kleur Gaggenau antraciet. De vacumeerlade heeft drie vacumeer- en sealniveaus. Met de vacumeerstand wordt bepaald hoeveel procent zuurstof aan de levensmiddelen wordt onttrokken. De sealniveau regelt de duur van het sealen. Hoe dikker het materiaal van de vacumeerzak, hoe langer moet deze worden geseald. Het apparaat kan worden gepland en geïntegreerd als een Gaggenau warmhoudlade en heeft een 14 cm hoge standaardnis nodig. De greeploze vacumeerlade is voorzien van touch-elementen en gemakkelijk intuïtief te bedienen. Toebehoren zijn vacumeerzakken in de afmetingen 240 x 350 mm en 180 x 280 mm. Nabestelligen zijn als speciale toebehoren via de vakhandel of de klantenservice verkrijgbaar.

Met de vacumeerlade onderstreept Gaggenau zijn competentie op het gebied van exclusieve culinaire cultuur met een professionele uitstraling voor de thuiskeuken.

De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven. Door ruimtegebrek geldt dan vaak dat voor één van beide apparaten moet worden gekozen. Een volledig nieuw ontwikkeld Miele-inbouwapparaat biedt uitkomst bij dit dilemma: de stoomoven met magnetron van de DGM 6800.

Net voor het eeuwfeest van KitchenAid krijgt de keuken-inbouwapparatuur van het internationale merk een nieuwe look. In het Brusselse Atomium werd het nieuwe design voor het eerst gepresenteerd. De vormgeving is van de hand van de Nederlandse ontwerper Sander Brouwer. Hij liet zich voor het ontwerp inspireren door de iconische Artisan-mixer uit 1919. Geschiedenis en innovatie zijn in de nieuwe KitchenAid inbouwapparaten samengebracht voor het creëren van de perfecte keuken waar eigentijds design en vakmanschap thuis zijn. Voor het nieuwe design grijpt KitchenAid terug naar de beginjaren van het eigen merk, met de iconische mixer en zijn typische logo. Het merk combineert de nieuwe look met natuurlijke kleuren en zin voor structuur en reliëf. Sander Brouwer, hoofd Design van KitchenAid heeft met zijn team twee jaar aan het ontwerp gewerkt. “Het was een hele uitdaging om tot een ontwerp te komen dat zowel bij de wensen van de Amerikaanse als Europese consument aansluit. Maar het is gelukt. Al zullen in Amerika de ovens en dus ook de knoppen wat groter zijn om met Thanksgiving de traditionele kalkoen te kunnen bereiden.”

Uniek inbouwapparaat combineert de voordelen van een stoomoven en magnetron én bespaart ruimte. De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven. Door ruimtegebrek geldt dan vaak dat voor één van beide apparaten moet worden gekozen. Een volledig nieuw ontwikkeld Miele-inbouwapparaat biedt uitkomst bij dit dilemma: de stoomoven met magnetron – de DGM 6800.

Nieuwe KitchenAid Twelix Artisan-oven is uitgerust met revolutionaire technologie KitchenAid heeft er weer een ster bij. De nieuwe oven, Twelix Artisan, tilt je culinaire talenten naar een gastronomisch niveau dankzij de unieke stoomtechnologie en de waaier aan mogelijkheden. Concreet vertaalt zich dat naar nog meer vrijheid in je keuken. De gloednieuwe oven is dan ook geïnspireerd op de legendarische Artisan-keukenrobot van KitchenAid.

Genieten, schiet er vaak bij in dankzij een gebrek aan tijd in het dagelijks leven. Uit een recent onderzoek van tns Infratest in Duitsland blijkt dat 60% van de consumenten aangeeft behoefte te hebben aan apparatuur die het kookproces beter en gemakkelijker maken. De nieuwe JetCuisine magnetron biedt een antwoord op deze behoefte en levert een snel kookproces, bijvoorbeeld met stoom of hete lucht, onderwijl alle waardevolle voedingswaarden behoudend en met perfecte resultaten. Met de nieuwe gewichtssensor wordt elk gerecht tot precies de juiste gaarheid bereid en dit vele malen sneller dan met traditionele kookmethodes. Dankzij de JetCuisine magnetron kunt u eenvoudig en snel elke dag genieten van de meest heerlijke gerechten, zelfs op drukke dagen.

Magnetron kan meer dan alleen ontdooien
Hedendaagse magnetrons kunnen veel meer
dan ‘gewoon’ ontdooien en opwarmen:
het zijn compacte alleskunners met een
wijde variëteit aan functies om ruimte te
besparen in de keuken en tijd te
besparen tijdens het koken. De speciale JetCuisine ontdooifunctie ontdooit bijvoorbeeld tot wel zeven maal sneller dan een standaard magnetron. Daarnaast kunnen gerechten die traditioneel gezien in de oven werden bereid, nu nog sneller worden bereid door het combineren van de magnetron- en hete lucht functie. En met de nieuwe gewichtssensor hoeft u alleen maar het type gerecht te selecteren en de magnetron neemt automatisch alle andere instellingen over. Zo wordt precies en nauwkeurig koken kinderspel.

Engeland is het land van beroemde TV-koks en inspirerende kookprogramma’s. Het is ook het land van Belling fornuizen. Dit merk is al honderd jaar een begrip in Groot-Brittannië. Belling introduceert nu in Nederland de Verti 900 DFT, een compleet designfornuis met vijf variabele gasbranders en een multifunctionele oven. Op de kookplaat liggen gietijzeren pannendragers, met in het midden een krachtige wokbrander. De energiebewuste elektrische oven is voorzien van Duo-fan voor een supersnelle opwarmtijd: in 9 minuten 180 °C.

Thuiskoks vinden koken op gasbranders in combinatie met een elektrische oven het meest ideaal. Belling Verti 900 DFT beschikt over zes ovenfuncties: bovenwarmte, onderwarmte, boven- en onderwarmte, grill, hetelucht en grill-hetelucht. Inclusief draaispit. De oven heeft een inhoud van 110 liter en is instelbaar met robuuste knoppen en een digitaal programmeerbare klok. Het fornuis is verkrijgbaar in mat geborsteld rvs of zwart.

Het traditionele merk Gaggenau presenteert een nieuw inbouwconcept, waarmee alle apparaten uit de bakovens 200 serie perfect vlak geïntegreerd kunnen worden ingebouwd en gecombineerd. Dankzij de strakke vormtaal en het heldere design kunnen de apparaten op perfecte wijze in ieder interieur worden ingepast. Gekozen kan worden uit de kleurnuances Gaggenau antraciet, metallic of zilver. Een noviteit is de bedieningsmodule met TFT-touch-display, die wordt gekenmerkt door een eenvoudige en intuïtieve bediening. De nieuwe serie is vanaf maart 2013 verkrijgbaar.

Whirlpool introduceert de 6th Sense® StarcleanTM-oven, een innovatieve oven die zichzelf - sneller dan ooit - volledig reinigt in 35 minuten op een temperatuur van slechts 90°C. Door de snelle, integrale reiniging wordt tot 97% energie* bespaard. Dankzij de Ready2Cook-technologie is het bovendien niet meer nodig de oven voor te verwarmen en verloopt de garing geheel gelijkmatig, op 3 niveaus tegelijk. Met deze innovatieve oven maakt Whirlpool het iedere enthousiaste thuiskok nu in de keuken nog gemakkelijker om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Energiezuinige en geurloze reiniging in slechts 35 minuten
Door een innovatieve technologie is de 6th Sense® StarcleanTM-oven in staat zichzelf automatisch - zonder het gebruik van een reinigingsmiddel - in slechts 35 minuten te reinigen.

De binnenkant van de oven is bekleed met een nieuw type emaille. Ook de binnenkant van de deur heeft een coating met anti-aanbakeffect. Door de inwerking van stoom op deze revolutionaire coating komt het vuil gemakkelijk los en kan het vervolgens eenvoudig worden weggeveegd met een vochtige spons.

In vergelijking met pyrolyse-reiniging bespaart dit exclusieve reinigingssysteem tot wel 97% elektriciteit. Waar in de pyrolysecyclus* reiniging gebeurt op 475 °C en het proces 2 à 3 uur in beslag neemt, is met de StarcleanTM technologie de oven na 35 minuten brandschoon, en dat op een temperatuur van slechts 90°C.

Geen voorverwarming, minder stroomverbruik
Naast de innovatieve reinigingstechnologie, is het dankzij het exclusieve warmteverdelingssysteem niet meer nodig de oven voor te verwarmen. Met de Cook3-technologie wordt het stroomverbruik met 17% verminderd en kan tot 25% worden bespaard op de bereidingstijd. * Vergeleken met een klassieke Whirlpool-pyrolysecyclus. In een oven met XXL-formaat (73 L), wordt de warmte evenwichtig verdeeld wat zorgt voor een gelijkmatige garing op 3 niveaus tegelijk.

6th Sense®-technologie: intelligente oven voor optimaal gebruiksgemak De oven is uitgerust met temperatuur- en energiesensoren die het gewicht van het gerecht meten. Met de 6th Sense®-technologie worden alle parameters van de bereiding (de juiste functie, de ideale temperatuur en de optimale baktijd) automatisch gedefinieerd. Het bereidingsproces wordt voortdurend gecontroleerd en dat garandeert perfecte resultaten, mét besparing van tijd en energie. Tot slot maken de 30 voorgeprogrammeerde recepten het de thuiskok nog makkelijker om met de Starclean™-oven zijn gasten te imponeren met de lekkerste gerechten.

La Dolce Vita, daar houdt Boretti van. Net als de Italianen heeft zij de liefde en passie voor het (familie)leven en waardeert zij het samenzijn onder het genot van goed eten. Hierin is koken het absolute middelpunt. Smaak, daar gaat het allemaal om. De Italiaanse voorliefde voor het bereiden van overheerlijke gerechten in de keuken is de basis van Borettis uitgebreide assortiment. Dit voorjaar bekent Boretti kleur in de keuken. Het Italiaanse topdesign merk breidt namelijk uit met zeer opvallende kleuren. En maakt hiermee een bijzonder statement. Want naast de bekende fornuizen in kleur, is nu ook haar design inbouwapparatuur zo ver. En dit betekent ongekende mogelijkheden, custom made. Boretti brengt u alle kleuren van de regenboog, in alle RAL varianten.

Ferrari rood, Lamborghini oranje of geel
Altijd al gedroomd van uw zwarte hoogglans keuken met Ferrari rode, Lamborghini oranje of gele inbouwapparatuur? Met de uitgebreide luxe Linea 45 - 45 cm serie - design inbouwapparatuur maakt Boretti dit voor u waar. Hiermee haalt u het beste in uw keuken naar voren. De keuze voor alleen RVS of antraciet is verleden tijd. De kwalitatieve hoogstaande producten zijn in elke persoonlijke voorkeur te verkrijgen. Wat te denken van een Ferrari rode multifunctionele stoomoven of een Lamborghini oranje inbouw wijnklimaatkast? Of liever een uitgebreide knalgele combimagnetron met warmhoudlade, of zelfs een kobalt blauwe luxe steamer met grill-functie? Linea 45 is er nu in elke gewenste kleur, in een collectie die nog nooit zo compleet is geweest.

Variatie en innovatie
Opvallend in deze serie is de grote variatie aan ovens, om de beste smaak uit uw gerechten te halen. Variërend van een basis multifunctionele heteluchtoven met pyrolysereinigingsfunctie tot en met combi-steamers, het is er allemaal. De apparaten hebben uitgebreide functies in zich voor het juiste, smaakvolle resultaat. Bovendien is Boretti ook weer sterk op het innovatieve terrein en heeft zij drie opmerkelijke items in de collectie toegevoegd. Het gaat om een inbouw wijnkoeler ofwel wijnklimaatkast, een professionele inbouw biertap en zelfs een flatscreen LCD TV! Nog meer luxe in de keuken voor u.

Hi-Five garantie
Omdat Boretti het volste vertrouwen heeft in haar producten heeft zij het Hi-Five garantieplan ontwikkeld. Dit houdt in dat zij 5 jaar garantie geeft bij gelijktijdige aanschaf van 4 of meer Boretti apparaten, in plaats van de standaard 2 jaar bij de aankoop van een product. Nog meer zekerheid dat u uw eigen perfect uitgekozen keuken met een lange levensduur in huis haalt. Liefhebbers van koken zullen dit gegarandeerd waarderen. Want dat is waar Boretti voor staat, zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wat is er mooier dan genieten van het overheerlijke eten in een prachtige, kleurrijke kookomgeving?

Maximale ruimte, gecombineerd met optimaal bedieningsgemak en efficiënt energieverbruik.

AEG brengt met de MaxiKlasse-serie uit haar Neue Kollektion ovens op de markt die mensen met een passie voor koken op hun wenken zullen bedienen. De MaxiKlasse-ovens hebben een grotere inhoud en bakplaat dan standaard inbouwovens. Er kunnen niet alleen tegelijk meerdere gerechten gelijkmatig in bereid worden, maar ook grotere braadstukken, vissen van formaat of meerdere koekjes. De innovatieve functionaliteiten van de nieuwste ovens van AEG zorgen voor de efficiëntste bereiding van tal van gerechten. Een heerlijke smaak, een perfecte kleur en een knapperig korstje zijn gegarandeerd. Bovendien passen de MaxiKlasse-ovens door hun minimalistische vormgeving bij elke keukenstijl. Daarnaast is het design geheel in stijl met de overige apparatuur van AEG Neue Kollektion, waardoor de oven naadloos in de woon-/keukenruimte kunnen worden geïntegreerd.

Opvallend meer inhoud, grootst mogelijke bakplaat
De AEG MaxiKlasse-ovens hebben een behoorlijk grotere binnenruimte dan andere ovens. Met een capaciteit van 74 liter en een MaxiTray die 20% groter is dan een standaard bakplaat, kan er beduidend méér tegelijk in de oven worden klaargemaakt. Hoewel de breedte en de diepte van de binnenruimte ruim 4 centimeter groter zijn, nemen de buitenafmetingen niet meer ruimte in dan die van de standaard ovens.

Gelijkmatige verdeling hete lucht in gehéle ovenruimte
Omdat de MaxiKlasse-oven een grotere ruimte heeft dan standaard inbouwovens, is het AEG ThermiC Air-systeem ontwikkeld. Met dit systeem wordt de hete lucht overal in de ovenruimte gecirculeerd, waardoor de gerechten gelijkmatig worden bereid, ongeacht op welk van de vijf niveaus van de oven ze zijn geplaatst. Positieve bijkomstigheden zijn de korte opwarmtijden en een verlaging van 20% van de benodigde temperatuur. Bovendien blijkt uit meer dan 1.000 kooktests dat het AEG ThermiCAir-systeem de voedingskwaliteit met gemiddeld 12% verbetert in vergelijking met eerdere hetelucht systemen.

Zeer energiezuinig en zelfreinigend
Dankzij het ThermiC Air-systeem en het geoptimaliseerde isolatieconcept hebben AEG MaxiKlasse-ovens een energieverbruik dat 10% lager ligt dan vereist voor energieklasse A. De innovatieve Pyroluxe®Plus modellen krijgen het uitzonderlijke A-20% label, dat staat voor de hoogste energie-efficiëntie op de markt. Overigens zorgt Pyroluxe®Plus ervoor dat de oven zichzelf reinigt! Deze hoeft dus nooit meer door de gebruiker zelf schoon gemaakt te worden. Afhankelijk van het model MaxiKlasse-oven zijn er tot maar liefst drie reinigingsprogrammas mogelijk.

Bron: Uw Keuken.

Het Nederlandse topmerk ATAG introduceert als eerste een alternatief voor RVS inbouwapparatuur: de Grafietlijn. Deze innovatieve lijn wordt gekenmerkt door een intense donkere Grafiet kleur en een industriële vormgeving. De inbouwapparaten passen in zowel een strakke, moderne als in een landelijke, nostalgische keuken.

Vis en vlees blijven in de stoomoven mals en sappig en drogen niet uit. Aromas en smaak komen volledig tot hun recht en de kleur, structuur en knapperigheid van het gerecht blijven met stomen uitstekend bewaard. De stoomoven is dan ook niet voor niets bijzonder geliefd bij topkoks, want vergelijkbare mogelijkheden en resultaten zijn op een andere manier nauwelijks denkbaar!

Makkelijker kan haast niet Uw gerechten kunnen nooit meer verbranden, aardappelen koken niet stuk en groenten behouden hun bite. De instelling van een stoomoven is uiterst eenvoudig en u kunt - door gebruik te maken van de verschillende niveaus - zelfs een heel menu in één keer bereiden, zonder dat de smaken of aromas zich mengen!

Stomen gaat ook lekker snel. Er is praktisch geen verschil in bereidingstijd tussen stomen en koken. Stomen is dus echt een optie voor dagelijks gebruik, juist ook als u even snel een maaltijd wilt bereiden. Ook de volgende dag weer net zo lekker

Als u een gerecht in de (combi-)stoomoven opwarmt - regenereren heet dat - dan smaakt dat weer net zo lekker als toen u het bereidde. Dat is een groot voordeel in vergelijking met andere opwarmtechnieken; structuur en smaak van het gerecht veranderen niet!

Stoom afblazen
Vlak voordat een programma afloopt, opent de stoomoven automatisch een klepje waardoor de stoom in de oven met koele lucht wordt gemengd. Daardoor komt er bij het openen van de oven nog maar nauwelijks stoom vrij.

Bron: Vereniging Confortabel wonen

Het is licht, sterk, warm, krasbestendig, warmtewerend, bestand tegen veroudering, functioneel en ongevoelig voor vingerafdrukken: Titanium. Ideaal zo vindt Bauknecht, zeker voor haar topklasse keukeninbouwapparatuur. Het kwaliteitsmerk heeft de primeur dit hoogwaardig materiaal te introduceren in de keukenbranche. Bauknecht legt met haar unieke en exclusieve Titanium Line de nadruk op een warm, stijlvol design dat een innovatief alternatief is voor de gangbare edelstalen.

Duurzaam en vederlicht
Wie een product van titanium bezit, weet dat de oppervlakte niet slijt en dat het materiaal er na jaren nog als nieuw uitziet en de oorspronkelijke kleur behoudt. Titanium is ongevoelig voor krassen, hitte en zuren. Al deze voordelen zijn verenigd in de nieuwe Bauknecht-apparaten met de speciaal behandelde titaniumoppervlakken.

Titanium verovert keukenwereld
Dankzij de bestendigheid enerzijds en de mogelijkheden voor design anderzijds heeft titanium zijn waarde bewezen. Nieuw is dat ook de keukenwereld kennismaakt met titanium. Het donkere en warme front van de Bauknecht apparaten brengt harmonie en laat zich prima combineren met verschillende kleuren en materialen.

Hoogwaardige technologie van Bauknecht
Achter de gepolijste en elegante uitstraling van de Titanium Line vindt de consument hoogwaardige technologie, maximale functionaliteit en hoog comfort. In de Bauknecht Titanium Line zijn zowel een inbouwoven, combimagnetron, gaskookplaat als wandschouw verkrijgbaar.

Het ideale materiaal
Titanium heeft zijn reputatie als hoogwaardig materiaal meer dan verdiend. Het edelmetaal wordt overal gebruikt waar eisen aan materialen extreem hoog zijn: in de lucht- en ruimtevaart, bij motorsport maar ook in de medische techniek. Titanium is in tegenstelling tot edelstaal bij direct contact een warm materiaal. Ondanks zijn geringe gewicht is het veel harder en sterker dan staal of aluminium.

Verkrijgbaarheid
In Nederland is de Titanium Line verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken.

KitchenAid lanceert Kitchen for Cooks-concept KitchenAid Nederland is definitief uit de startblokken. Met de introductie van de keuken-inbouwapparatuur, treedt het merk voor het eerst in zijn volle omvang naar buiten. Samen met zijn ambassadrices, topchef Yolanda van der Jagt en foodprofessional Nadia Zerouali, gaat KitchenAid het Kitchen for Cooks concept in Nederland op de kaart zetten. Kookfanaten kunnen vanaf nu hun passie voor koken combineren met het gebruiksgemak, professionele prestaties en elegantie van de KitchenAid keukenapparatuur.

Uw keuken schitterend ingericht met AEG De AEG inbouwapparaten passen qua design perfect bij elkaar. Welke combinatie u ook maakt, het zal altijd één stijlvol en functioneel geheel vormen. De veelzijdigheid van bijvoorbeeld AEG kookapparatuur maakt het u altijd mogelijk de meest ideale combinatie samen te stellen, die niet alleen een toegevoegde waarde creëert, maar ook past bij de stijl en de afmetingen van de door u gewenste keuken. De meeste consumenten kiezen voor roestvrij stalen of AluTec apparaten.

Afzuigkappen
De COMPETENCE afzuigkappen verzekeren u van een helder zicht en een frisse lucht Ons afzuigkappenassortiment is ook net zo veelzijdig. Wij bieden een groot aantal modellen, waarin u altijd een model zult vinden die aan uw wensen beantwoordt. En natuurlijk passen zij perfect bij de breedte van uw oven en kookplaat, of het nu 50 of 60 cm breed is. Tegelijkertijd functioneren de nieuwe modellen beter functioneren dan ooit.

Met duidelijke functies zoals elektronische instelling; u kunt nauwkeurig de gewenste stand intoetsen. Een eindeloos variëteit aan nieuwe vormen en materialen karakteriseren de huidige ontwikkeling van de moderne afzuigkappen. Combinaties met verschillende glasvormen en kleuren complementeren de uitstraling van de nieuwe design afzuigkappen. Een AEG afzuigkap sluit volledig aan bij de vormgeving van de inbouwapparatuur én bij uw keukeninterieur....of het nu een eiland-, vlakscherm-, onderbouw- of geïntegreerd model betreft.

Kookplaten
De nieuwe COMPETENCE kookplaten brengen voor u een radicale verandering De Competence range bestaat uit een nieuwe generatie kookplaten, die net zo modern en flexibel is als u wenst.. AEG maakt de kookplek tot een aantrekkelijk en uitstekend presterend hart van uw keuken. Ervaar de succesvolle synthese tussen technische innovatie en het uitzonderlijke design. Of het nu strak geïntegreerd of omlijst is met hoogwaardig staal of aluminium - de duidelijke designtaal van de AEG kookplaten overtuigen iedereen die oog heeft voor vormgeving.

Kies een type kookplaat die exact is afgestemd op uw behoeften. Voorzie een van de meest belangrijke plaatsen in uw huis van uitstekende kwaliteit en maximale gebruiksvriendelijkheid. Ontdek de vele voordelen van de keramische kookplaten en het unieke van inductiekoken. Al onze ontwikkelingen hebben gemeen, dat zij met u meedenken, zelfs wanneer u alles al heeft uitgeschakeld. Energie-, tijdbesparing en veiligheid kunnen zo gemakkelijk zijn!

Een gaskookplaat van roestvrij staal heeft een professionele uitstraling. Bovendien is roestvrij staal uiterst hygiënisch in het gebruik en blijft het jarenlang zijn uitstraling behouden.

Gas-op-glas: is mooi, blijft mooi
De AEG gas-op-glas kookplaten zijn voorzien van een facet rand aan de voorzijde en een roestvrij stalen rand aan de achterzijde. Deze kookplaten geven de keuken een exclusief karakter. Door het gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk te reinigen, terwijl vuil minder snel zichtbaar wordt op de gas-op-glaskookplaten. Bovendien passen ze perfect bij het roestvrij staal of AluTec van de overige AEG inbouwapparaten.

Ovens
De nieuwe generatie kookapparatuur: AEG COMPETENCE Onze nieuwe ovens geven u de tijd voor het belangrijkste: het genieten van een heerlijke maaltijd.

De complete serie van nieuwe bedachte en ontworpen ovens bieden u een uitgesproken toegevoegde waarde. Zij combineren een grote flexibiliteit in installatiemogelijkheden met de top technologie - passende bij de toonaangevende kwaliteit van AEG. Echter, dat is nog lang niet alles: zij bieden ook meer functies, meer prestaties, meer mogelijkheden, meer controle.

U kunt bijna intuïtief alle functies ontdekken. Want op het bedieningspaneel zijn alle functietoetsen centraal gerangschikt en hun logische symbolen voorzien u van een duidelijke leidraad - een vragenloze bediening. U heeft een duidelijk overzicht en kunt u concentreren op wat belangrijk is: het bereiden van de maaltijd!

Deze heldere en efficiënte bediening wordt nog eens benadrukt door de zorgvuldige belijning van de nieuwe vormgeving. Het uitgesproken roestvrij stalen of AluTec design is tijdloos. En dat is waarom onze COMPETENCE ovens ook zodanig zijn vormgegeven dat zij elk keukeninterieur vervolmaken, jarenlang.

Combi magnetron
Het moderne leven kan zo druk zijn, maar pauzes blijven altijd welkom Met onze MICROMAT magnetrons, die volledig kunnen worden ingebouwd, bereidt u in zeer korte tijd heerlijk maaltijden.

Op het hoogste technologische niveau bieden zij u gevarieerde bereidingsmogelijkheden en programmas voor afwisselende menus. Zelfs het bereiden van een medium steak kan exact worden getimed met de grill, die u drie stappen biedt. De combinatiemogelijkheid van magnetron en grill is echter slechts één van de vele voordelen..

Een ander pluspunt is het ruime interieur: de AEG magnetrons zijn zo ruim bemeten, dat u er makkelijk rechtop een babyfles in kan zetten. Het grote panorama raam voorziet u van een perfect zicht op het interieur.

De finishing touch van de magnetron is het tijdloze strakke design, dat de AEG inbouwapparaten zo aantrekkelijk maakt - en uw keuken zo speciaal.

In elke keuken is er een plaats voor een AEG magnetron
Met een inbouwdiepte van slechts 30 cm, zijn de 17 liter modellen perfect te plaatsen in een standaard bovenkast van 50 of 60 cm. Het door AEG ontwikkelde ventilatiesysteem maakt het mogelijk de magnetrons en combimagnetrons zowel in een kolomkast als in een onderkast te plaatsen. Bovendien is voor de magnetrons van AEG geen apart inbouwraam nodig. Dit vereenvoudigt de installatie en voorkomt dat het op elkaar afgestemde design van de apparaten wordt verstoord.

Afwasautomaten
Uitstekende afwasautomaten van AEG. Stil, degelijk, voornaam en automatisch Een afwasautomaat die de stand van zaken perfect weergeeft en compromisloze resultaten aflevert ongeacht de belading. Een afwasautomaat die beschermt, waaraan u uw porselein, uw meest kostbare glasservies, uw babyflessen en u vuilste pannen, etc. kunt toevertrouwen Een afwasautomaat die u informeert als er een storing is en dan tijdelijk het afwasproces automatisch stil legt, indien dit nodig is. Een afwasautomaat die u garandeert het meest efficiënt van bronnen gebruik te maken: tijd, energie en water. Dat is de definitie van de uitstekende FAVORIT afwasautomaten.

Keuken | Soorten magnetrons Na een drukke dag als het eten snel op tafel moet staan, maar ook als je eens echt zin hebt om uitgebreid te koken, is de magnetron ideaal. Gerechten waarvan je altijd dacht dat ze onmogelijk te bereiden waren, zijn nu eenvoudig klaar te maken. Dankzij het bedienings gemak, de technische hoogstandjes en de verschillende kookfuncties van de magnetron. We kunnen de magnetrons indelen in drie groepen,


de solo-magnetron,

de combi-magnetron en

de oven met magnetron.

De solo-magnetron
Niet alleen de professionele keuken kan tegenwoordig geen dag meer zonder magnetron; ook in uw eigen keuken is dit apparaat nog maar moeilijk weg te denken. Voor wie een keukenhulp zoekt voor het bereiden van een snelle hap is de solo-magnetron hét aangewezen apparaat. Je kunt er echter nog veel meer mee, zoals ontdooien, een beker melk opwarmen, water voor een kopje thee koken, borden voorverwarmen en natuurlijk allerlei gerechten op een gezonde manier bereiden. Een ideale keukenhulp dus, waarvan de kleinere modellen zelfs in een bovenkastje kunnen worden ingebouwd.

De combi-magnetron
In tegenstelling tot een solo-magnetron kan een combi-magnetron - ook wel magnetron met ovenfunctie of oven met magnetronfunctie genoemd - ook bakken, stomen, grillen en crispen. Combi-magnetrons staan garant voor een plezierig koken met een fantastisch resultaat. Bovendien creëer je een hoop extra ruimte in de keuken door de verschillende kookfuncties in één apparaat te combineren.

De oven met magnetron
Elke oven met magnetron biedt weer andere mogelijkheden. De compacte oven met magnetron is een multifunctioneel apparaat voor de echte kookliefhebber. Belangrijk: dit bijzondere apparaat is niet hetzelfde als een combi-magnetron. Want bij de compacte oven met magnetron ligt de nadruk juist op de ovenfunctie. U hebt dus een volwaardige ruime oven in huis met diverse verwarmingsmethoden. Die oven kunt u efficiënt combineren met de magnetron-functie. Een appeltaart bijvoorbeeld, bakt u zo in 20 minuten niet alleen gaar maar ook heerlijk bruin!

Keuze afhankelijk van gezin en gebruik
Welk apparaat het meest voor u geschikt is, is afhankelijk van uw gezinssituatie, wat u er precies mee wilt doen en hoe vaak u het wilt gebruiken. Bent u een echte hobbykok die uitgebreid wil grilleren, stomen, crispen en bakken of wordt het voornamelijk een pizza of een kant-en-klaarmaaltijd? Een combi-magnetron heeft zoveel mogelijkheden dat al je kookwensen aan bod kunnen komen. Bovendien kan hij in relatief weinig tijd een volledige maaltijd bereiden. Belangrijk daarbij is het vermogen. Minimaal is zon 600 Watt gewenst, maar bij duurdere modellen kan dat oplopen tot wel meer dan 1.000 Watt. Hoe hoger het vermogen, hoe korter de bereidingstijd.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen