1626
Nieuw greeploos design van Siematic
Gepubliceerd: 16-10-2018 Laatste update: 13-12-2021

De innovator innoveert. De uitvinder van de greeploze keuken lanceert de volgende generatie keukens met verzonken greep. In 1960 ontketende SieMatic een revolutie in het interieur: de greeploze keuken. Het minimalistische ontwerp was onmiddellijk een groot succes en werd door alle keukenmakers gekopieerd. Langzamerhand groeit de greeploze keuken zelfs uit tot de designstandaard. Maar zijn anno 2018 alle technische en esthetische uitdagingen onder de knie? Het antwoord komt van de uitvinders zelf: SieMatic.

 

03_SieMatic-Forum-2018.png  

Het Programma van Eisen luidde: reduceer het front maximaal. Maak tegelijkertijd de gripervaring nog comfortabeler en zorg voor een uniek design. Het resultaat is een concept dat de leidende positie van SieMatic in internationaal keukenontwerp verder onderstreept. In het middelpunt van het nieuw ontwikkelde SieMatic design staat de volledig verzonken greep. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft, vakmanschap en de beste materialen.

05_SieMatic-Forum-2018.png

Deze innovatie is alleen mogelijk gemaakt door de perfecte hoek, de ideale tactiliteit en een individueel regelbaar verlichtingssysteem. Er is een LED-lichtsysteem geïntegreerd in de schaduwopening. Deze nieuwe verzonken greeplijst vormt de basis van een intelligent totaalconcept dat drie ontwerpelementen combineert: verfijning, transparantie en licht. Het resultaat is een ontwerp dat opnieuw niet alleen bepalend zal zijn voor SieMatic, maar voor een hele generatie keukens.

02_SieMatic-Forum-2018.png

De nieuwe greeploze SieMatic is in de week van 15 tot 20 september gepresenteerd aan een internationaal publiek tijdens het SieMatic Forum 2018 in het Duitse Löhne.

Vanaf 2019, het jaar waarin SieMatic haar 90-jarige jubileum viert, is de nieuwe greeploze keuken leverbaar.

Wonenonline