2329
Uw Keuken 2013

Boordevol informatie en inspiratie
De keuken is en blijft het hart van het huis. De gloednieuwe editie van het magazine UW keuken biedt alle informatie en inspiratie voor een op maat gesneden ontwerp. Dit jaar is het magazine stijlvoller dan ooit met natuurlijk weer alle aandacht voor keukentrends en noviteiten.

In de nieuwste keukens wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en wordt gelet op energie- en waterverbruik. Daarnaast staat gebruiksgemak, functionaliteit en comfort voorop. Dit past helemaal bij de centrale rol die de keuken in het huis inneemt: een ruimte waarin niet alleen met veel plezier wordt gekookt, maar die ook van alle gemakken is voorzien zodat er heerlijk in geleefd kan worden.

Keukentrends
Duurzame en natuurlijke materialen zijn van deze tijd. UW keuken heeft dit jaar veel keukens van hout gespot, natuurlijk voorzien van een keurmerk. Deze robuuste keukens hebben moderne en energiezuinige inbouwapparatuur en een groot keukeneiland met veel opbergruimte. Functionele keukens die - gecombineerd met natuurlijke materialen als beton en RVS - zelfs een industriële uitstraling kunnen hebben. We zien ook veel semiprofessionele kookapparatuur, die in een restaurant keuken niet zou misstaan en voldoende snufjes om van de keuken een multimediale ruimte te maken. Zoals muzieksystemen die volledig kunnen worden weggewerkt in de kastjes of met één druk op de knop verdwijnen in het werkblad. Natuurlijk ook alle aandacht voor dé trends van dit jaar: keukenkranen compleet met kokend water functie en slimme, energiezuinige afzuigsystemen die voorheen alleen in de horeca te vinden waren. Daarnaast neemt de redactie een kijkje in de keuken van de verschillende experience centers die ons land tegenwoordig rijk is, want de consument laat zich tegenwoordig nóg beter informeren dan vroeger. Deze interactieve showrooms zijn de ideale plek om te leren hoe de moderne keukenapparatuur werkt. En omdat het zo leuk is om mooie dingen weg te geven, zijn er prachtige prijzen te winnen van Le Creuset. Kortom: een magazine om niet te missen!

De vaste rubrieken staan weer vol met nieuws, zoals u dat van ons gewend bent. Sfeervolle impressies van de nieuwste keukens, de energiezuinigste keukenapparatuur en koelkasten, krasvaste keukenbladen, strakke spoelbakken, uitgekiende opbergsystemen, kranen, fornuizen, wijnklimaatkasten, vaatwassers, accessoires, afzuigkappen, combi- en stoomovens, vloeren, wanden en kookaccessoires.

UW keuken is een tijdschrift voor de consument die een nieuwe keuken wil aanschaffen of geïnteresseerd is in apparatuur voor de keuken. UW keuken is hier te bestellen met de eventuele andere uitgaven van de Uw gidsenGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners