2166
Pelgrim
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Niet om stoer te doen, maar de nieuwe Pelgrim panorama kookplaten zijn echt breed. Ze laten zien dat keukenapparatuur zich aanpast aan de nieuwe manier van koken en wonen. Met name bij kookeilanden biedt de panoramaopstelling extra ruimte. De pitten en kookzones staan naast elkaar, dus ook een veilig idee dat je niet meer over pannen hoeft te buigen. Pelgrim ontwikkelde de Panorama kookplaat in 3 verschillende smaken: gas-op-glas, inductie en keramisch. Onbewust beschouwen we de traditionele kookplaten als normaal. Maar de populariteit van het kookeiland vertegenwoordigt een nieuwe manier van koken en samen zijn in de keuken. Pelgrim introduceert drie versies van de Panorama kookplaat die praktisch, stijlvol en veilig zijn.

INDUCTIE
De panorama inductieplaat is 100 centimeter breed en heeft 4 kookzones. Handig is de aankookautomaat die zorgt voor extra snel koken en automatisch terugschakelt naar de gekozen kookstand. Overkoken is dus verleden tijd. Naast een kinderslot heeft de plaat ook een pauzefunctie voor het gelijktijdig uitschakelen van alle kookzones. Het prettige van koken op een inductie kookplaat is dat de alleen de pan wordt verwarmd; veilig maar ook duurzaam. Hierdoor kan tot 24% energie bespaart worden. Type IDK5104ONY/ Adviesprijs € 1.799,-

KERAMISCH
De keramische panorama kookplaat heeft geen bedieningsknoppen maar een touch panel. Mooi om te zien maar ook praktisch met schoonmaken. De 100cm brede kookplaat heeft Cook Light elementen voor extra snelle verwarming en afkoeling van de kookzones. De kookduurbegrenzer zorgt voor extra veiligheid; Vergeet u de plaat uit te zetten, dan schakelt hij zichzelf na bepaalde tijd uit. Type CKT8104ONY/ Adviesprijs € 1.099,-

GAS-OP-GLAS
De Pelgrim gas-op-glas panorama kookplaat is met 110 cm de breedste van het stel. Met 4 branders, waarvan er 2 zowel voor wokken als gewoon koken geschikt zijn. Zodra de gasvlam dooft, stopt automatisch de gastoevoer. Dankzij de gehard glazen vangschaal is de kookplaat gemakkelijk en krasvrij schoon te maken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide