2438
Stoomkoken
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Stoomkoken met water?.of met bier en wijn! Dé nieuwe manier van koken heet stomen. Al het goede van de ingrediënten en dus ook de smaak en vitamines blijven zo behouden. Logisch dat Solitaire zijn programma compleet maakt met een nieuw apparaat: de stoomautomaat Ariella.

De Ariella is daarnaast gemakkelijk, snel en veelzijdig. Bijzonder is dat u met een Ariella stoomautomaat niet alleen kunt stomen met water. Met wijn of bier en een bouquet garni van bijvoorbeeld wortel, ui, prei, selderij en de nodige specerijen krijgen de eenvoudigste gerechten een extra smaakaccent.

De Ariella stoomt alles snel klaar en heeft het water binnen 2 minuten aan de kook. Door dit snelle verwarmingssysteem, de functies warm houden, zacht garen en automatisch koken en de vele beschikbare extra accessoires is de Ariella een zeer complete stoomautomaat. Het tijdloze strakke design en de verwerking van duurzame materialen als roestvrij staal en glas geven allure aan de Ariella.

Ariella komt in drie varianten. De Ariella 40 (SOC40D400I) heeft een glazen deksel, roestvrijstalen scheidingskuip, twee roestvrijstalen gastronorm manden en een roestvrijstalen verwarmingskuip die garant staat voor twee uur stoomtijd. De Ariella 50 heeft een extra roestvrijstalen Bain-marie kuipen en een roestvrijstalen dienblad en het luxe model Ariella 70 voegt daar nog een extra verhoging aan toe zodat zelfs voor de grootste gezinnen alles in één keer gestoomd kan worden. Alle modellen zijn uitgevoerd met timer.

De Ariella kan volledig uit elkaar gehaald worden en behalve de verwarmingskuip kunnen alle onderdelen in de afwasautomaat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide