918
Miele

Koken op keramisch glas is inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden. Keramische glasplaten hebben een vlak en strak uiterlijk en zijn daardoor zeer makkelijk schoon te maken.

Onder de glasplaat kunnen verschillende verwarmingstechnieken zoals elektrische spiralen, halogeenlampen of andere verwarmingselementen schuilgaan. Door de toepassing van nieuwe tech nie - ken gaat het opwarmen van de kook - zones tegenwoordig razendsnel. De meeste keramische kookplaten hebben variabele kookzones van verschillende diameters. Daardoor kunnen pannen onafhankelijk van het formaat toch efficiënt verhit worden. De allermodernste kookplaten zijn daarbij uitgerust met een autofocussysteem, waarbij de kookzone zich automatisch aanpast aan de diameter van de pan. Extra brede zones zijn handig voor bijvoorbeeld braadsledes of vispannen.

Een nieuw snufje is de aankookautomaat; gerechten worden razendsnel aan de kook gebracht en vervolgens wordt automatisch teruggeschakeld naar een vooraf ingestelde temperatuur en kooktijd. Wilt u helemaal uptodate zijn, dan kiest u daarnaast voor een overkookbeveiliging: een infraroodsensor achter de kookplaat die de temperatuur van het gerecht in de gaten houdt en indien nodig �gas� terugneemt.

Bron: Vereniging comfortabel wonen

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners