1148
Atag inductiekookplaat

Luxe wordt anno nu veelal verkeerd uitgelegd. Ontwerpers verliezen zich in talloze functies verborgen in veel te dikke handleidingen. Meer is minder op deze wijze. ATAG laat zien dat het ook anders kan. Luxe gemengd met het comfort van intuïtieve gebruikshandelingen. Een blik op de nieuwe inductiekookplaten is genoeg om ze te bedienen.

Nooit meer de verkeerde zone bedienen, zeeën van ruimte voor ruime pannen, automatische kookprogrammas, kookzone indeling naar keuze en een ergonomisch design gekoppeld aan een strakke trendy uitstraling. Speciaal is de Iris Slide Control® bediening. Via deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening wordt de mate van verhitting van de kookzone bepaald door er simpelweg met een vingertop over te strijken. De Iris Sliders zijn geïntegreerd in de vlakke inductiekookplaat. Dus mooi om te zien en makkelijk schoon te maken. Bij de LED indicatie op de Iris Slider is what you see echt what you get. Twaalf warmtestanden en een boost stand voor extra hoog vermogen geven genoeg ruimte voor het bereiden van vele gerechten.

Deze slimme functies zijn niet zomaar bedacht. Eerst zijn de technieken op vele wijzen getest. De vormgeving is tot stand gekomen in samenspraak met een designbureau, en in het proefstadium is de methode getest door een panel van eindgebruikers over alle geledingen. Want wie kan er nu beter testen dan de uiteindelijk beoogde gebruiker. Het gevolg is een concept dat op natuurlijke wijze inspeelt op de intuïtieve handelingen van de gebruiker.

hendersmagazinebanner.png

Bovendien zijn de platen zuiniger dan de norm voor kookplaten voorschrijft en verhitten ze razendsnel. Naast verschillende afmetingen (60, 64, 77, 80, 90 of 111 cm) is er ook keuze voor het combineren van de inductiekookplaat met een gaswokbrander.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners