1461
Atag inductiekookplaat
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 03-07-2017

Luxe wordt anno nu veelal verkeerd uitgelegd. Ontwerpers verliezen zich in talloze functies verborgen in veel te dikke handleidingen. Meer is minder op deze wijze. ATAG laat zien dat het ook anders kan. Luxe gemengd met het comfort van intuïtieve gebruikshandelingen. Een blik op de nieuwe inductiekookplaten is genoeg om ze te bedienen.

Nooit meer de verkeerde zone bedienen, zeeën van ruimte voor ruime pannen, automatische kookprogrammas, kookzone indeling naar keuze en een ergonomisch design gekoppeld aan een strakke trendy uitstraling. Speciaal is de Iris Slide Control® bediening. Via deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening wordt de mate van verhitting van de kookzone bepaald door er simpelweg met een vingertop over te strijken. De Iris Sliders zijn geïntegreerd in de vlakke inductiekookplaat. Dus mooi om te zien en makkelijk schoon te maken. Bij de LED indicatie op de Iris Slider is what you see echt what you get. Twaalf warmtestanden en een boost stand voor extra hoog vermogen geven genoeg ruimte voor het bereiden van vele gerechten.

Deze slimme functies zijn niet zomaar bedacht. Eerst zijn de technieken op vele wijzen getest. De vormgeving is tot stand gekomen in samenspraak met een designbureau, en in het proefstadium is de methode getest door een panel van eindgebruikers over alle geledingen. Want wie kan er nu beter testen dan de uiteindelijk beoogde gebruiker. Het gevolg is een concept dat op natuurlijke wijze inspeelt op de intuïtieve handelingen van de gebruiker.

Bovendien zijn de platen zuiniger dan de norm voor kookplaten voorschrijft en verhitten ze razendsnel. Naast verschillende afmetingen (60, 64, 77, 80, 90 of 111 cm) is er ook keuze voor het combineren van de inductiekookplaat met een gaswokbrander.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide