1401
Etna kookplaten

In zowel moderne als klassieke keukens wordt steeds meer glas toegepast. Inspelend op deze trend introduceert ETNA een nieuwe lijn gaskookplaten met een vangschaal van glas. ETNA biedt daarmee een fraai en stijlvol alternatief voor RVS. De kookplaten hebben een strak design en zijn uitgevoerd in zwart glas met facet geslepen randen. Met 4 of 5 branders, geïntegreerde vonkontsteking, vlambeveiliging en losse pandragers blinken de gaskookplaten uit in bedieningsgemak.

Fast én slow cooking
De nieuwe gas-op-glas kookplaten zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De kookplaat van 62 cm is voorzien van 4 branders. De grotere kookplaten van 77 en 90 cm hebben elk 5 branders. Alle modellen zijn uitgevoerd met een sudderbrander en een krachtige 3-rings wokbrander. Hierdoor kunnen kookliefhebbers kiezen voor een kleine vlam om te sudderen of hoog vuur om lekker te roerbakken. Dankzij maximale controle over de vlam kiezen de meeste koks niet voor niets voor koken op gas.

Vlambeveiliging
Met ingang van 1 april 2010 moeten gaskookplaten zijn uitgerust met een vlambeveiliging. Vooruitlopend op de nieuwe Europese richtlijnen heeft ETNA al vanaf januari alle nieuwe gaskookplaten voorzien van een speciale vlambeveiliging. Zodra de vlam onverwacht dooft door bijvoorbeeld tocht, wordt de gastoevoer naar de brander automatisch afgesloten. Zo ontsnapt er nooit gas; een veilig idee.

Optimaal bedieningsgemak
Naast een gebruiksvriendelijke knopbediening beschikken de gas-glaskookplaten ook over een geïntegreerde vonkontsteking. En door een slimme indeling is er alle ruimte voor extra grote pannen. De glazen kookplaten zijn slijt- en krasvast en net als de tweedelige branders en de afzonderlijke, lichtgewicht gietijzeren pandragers heel makkelijk te reinigen. ETNA bewijst ook nu weer dat kwaliteit en functionaliteit uitstekend combineert met betaalbaar design.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners