1778
Etna
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Alhoewel een oven en magnetron steeds meer werk overneemt, blijft een kookplaat onmisbaar in de keuken. Veel kookliefhebbers geven de voorkeur aan koken op gas, omdat de warmte in een handomdraai te regelen is. ETNA heeft een breed assortiment gaskookplaten in tal van uitvoeringen en materialen. Nieuw is een gaskookplaat van 75 cm breed met een unieke, superkrachtige 3-rings wokbrander.

Unieke wokbrander
ETNA heeft veel energie gestoken in de ontwikkeling van de superkrachtige 3-rings wokbrander. De binnen- en buitenring van de wokbrander zijn, met behulp van twee bedieningsknoppen, afzonderlijk van elkaar te regelen. Hierdoor kan er gekozen worden voor een kleine vlam (0,4 kW) in de binnenring, om bijvoorbeeld te sudderen, maar ook voor een superkrachtige vlam in de buitenring om op hoog vuur te wokken tot maar liefst 4,2 kW. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de bereidingstijd. Er zijn dus allerlei warmteniveaus mogelijk met deze wokbrander.

Eenvoudige bediening en reiniging
De gaskookplaat A039VW, met vijf branders, is een echte aanwinst in het ETNA programma. Bijzonder functioneel is de plaatsing van de wokbrander aan de linkerzijde, zo kunnen alle vijf branders tegelijkertijd gebruikt worden. Op de gietijzeren pandragers is volop ruimte voor alle pannen. En door een eenhands vonkontsteking is de bediening uiterst eenvoudig. De roest-vrijstalen vangschaal bestaat uit een geheel, waardoor de kookplaat eenvoudig te reinigen is.

Compacte inbouwmaten
De gaskookplaat heeft een breedte van maar liefst 75 cm. Ondanks zijn ruime afmeting kan de kookplaat eenvoudig geplaatst worden in een nis van slechts 56 cm breed. Bij eventuele vervanging van een oude kookplaat hoeft de bestaande nis in het aanrechtblad dus niet vergroot te worden.
Meer informatie: www.etna.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide