1622
Boretti Imperatore
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-12-2021

Boretti introduceert een nieuwe exclusieve range luxe keukenapparaten: Boretti Imperatore. De Imperatore,"keizer" in het Italiaans, lijn is ontworpen door Italdesign, het fameuse Italiaanse designhuis van Giorgetto Giugiaro dat wereldwijd furore maakte dankzij auto-ontwerpen voor onder andere Ferrari, Maserati, Bugatti en Alfa Romeo. Italianen zijn ware meesters in het bewerken van staal en daarom is Imperatore een overtreffende trap van al het bestaande bij Boretti. Elk onderdeel is nog massiever, nog groter en met nog meer liefde voor afwerking gemaakt. Het biedt onovertroffen zekerheid waardoor de kok zich uitsluitend met het creëren van culinaire hoogstandjes kan bezighouden. Uniek is dat alle apparaten in elke gewenste kleur leverbaar zijn.

Cooking control: Het krachtige luxe fornuis
Het krachtige gasfornuis is niet alleen een hoogstandje qua design, ook biedt het mede dankzij de solide bakplaat tal van mogelijkheden . Deze Frytop zorgt ervoor dat vlees, vis en kip naast elkaar te bereiden zijn, zonder dat de smaken elkaar beïnvloeden. De unieke dualfuel gasbranders zijn zowel voor wokken als voor sudderen geschikt. De één of twee royale ovens hebben stoere knoppen en schakelen gemakkelijk over tussen de 6 verschillende functies zoals geforceerde hetelucht, circulatiegrill en de conventionele standen. Ook is het fornuis voorzien van een pyrolyse reinigingsfunctie. In deze stand wordt de oven tot 500 graden verwarmd, waardoor alle etensresten verbrandt worden en er slechts wat stof achterblijft. Schoonmaken is hierdoor een kleine moeite.

Suction control: Afzuigsysteem
Het stijlvolle Imperatore roestvrij stalen afzuigsysteem is net als het fornuis en koelsysteem leverbaar in elke gewenste kleur en heeft een afzuigcapaciteit van 1000 m3. De krachtige en geluidsarme motoren zorgen in combinatie met geavanceerde filters voor een perfecte afzuiging en een frisse keuken. Elke kap is volledig hand- en op maat gemaakt: van 90 tot 240 centimeter.

Climat control: Koelsysteem annex bovengrondse wijnkelder, ook geschikt voor sigaren
Koelen met Imperatore is een bijzonder concept, want de luchtvochtigheid en temperatuur zijn per segment te regelen. De "intelligente" en veelvuldig aanwezige meetsystemen controleren continu elke verandering in temperatuur en luchtvochtigheid. Het modulaire koelsysteem van Imperatore is op ware grootte enorm imposant, waardoor het eerder doet denken aan een bovengrondse wijnkelder. Door toepassing van de allerlaatste technologie kunnen verschillende koudezones gecreëerd worden. Het onafhankelijk werkende vriesgedeelte is uiteraard voorzien van no-frost. De variabele koelzones geven elke wijnsoort de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Het systeem is zelfs geschikt om sigaren te bewaren. Een top of the bill Imperatore koelsysteem dus.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide