1721
Aga

Kookliefhebbers kiezen steeds vaker voor de Aga Masterchef Deluxe. En dat is geen wonder, want het krachtige fornuis combineert de klassieke, robuuste Aga-vormgeving met geavanceerde kooktechnieken van vandaag. Dit instapmodel maakt de topkwaliteit van Aga voor velen bereikbaar.

Schitterende vormgeving
Een Aga-fornuis is een culinair stijlicoon met een geschiedenis die meer dan driehonderd jaar teruggaat. En Aga blijft zich continu vernieuwen. Dat bewijst de zeer succesvolle Masterchef Deluxe. De vormgeving volgt die van de traditionele gietijzeren Agas. Het fornuis is verkrijgbaar in de klassieke tinten zwart en crème. Met een breedte van één meter past het perfect in moderne inbouwkeukens. Het vrijstaande fornuis is zowel in klassieke als in designkeukens een echte blikvanger. Omdat het fornuis op wieltjes staat kan het eenvoudig worden verplaatst voor gemakkelijk schoonhouden.

Veelzijdig fornuis
De Aga Masterchef Deluxe wordt naar keuze uitgerust met vijf gaspitten of vijf keramische kookzones. De gasuitvoering heeft een dubbele roerbakbrander met een vermogen van maar liefst 3,5 Kw. Er wordt een bakplaat meegeleverd die op deze brander kan worden gebruikt.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Daarbij heeft de Masterchef Deluxe maar liefst vier ovens: twee elektrische heteluchtovens met een inhoud van maar liefst 49 liter, een sudderoven met een inhoud van 31 liter en een snelwerkende keramische grill oven, eveneens met een inhoud van 31 liter. Met de elektronische kookklok zijn de oventijden uiterst nauwkeurig in te stellen. Praktisch detail: de gietaluminium ovendeuren openen zijwaarts, zodat grotere schotels gemakkelijk uitgenomen kunnen worden.

Succesvol in Nederland
Of u nou valt voor superieure kookkwaliteiten of voor strak design, de mogelijkheid om uw eigen Masterchef Deluxe te hebben voor €4.450 laat u niet schieten.

Dit maakt de Aga Masterchef Deluxe zo sympathiek - met een prijs van € 4.450 is dit instapmodel bereikbaar voor een grotere groep kookliefhebbers. De unieke verhouding van prijs en kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid verklaart het grote succes in de Nederlandse keukens. Koken op een echte Aga: de Masterchef Deluxe maakt dromen waar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners