2005
Aga
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-11-2017

Kookliefhebbers kiezen steeds vaker voor de Aga Masterchef Deluxe. En dat is geen wonder, want het krachtige fornuis combineert de klassieke, robuuste Aga-vormgeving met geavanceerde kooktechnieken van vandaag. Dit instapmodel maakt de topkwaliteit van Aga voor velen bereikbaar.

Schitterende vormgeving
Een Aga-fornuis is een culinair stijlicoon met een geschiedenis die meer dan driehonderd jaar teruggaat. En Aga blijft zich continu vernieuwen. Dat bewijst de zeer succesvolle Masterchef Deluxe. De vormgeving volgt die van de traditionele gietijzeren Agas. Het fornuis is verkrijgbaar in de klassieke tinten zwart en crème. Met een breedte van één meter past het perfect in moderne inbouwkeukens. Het vrijstaande fornuis is zowel in klassieke als in designkeukens een echte blikvanger. Omdat het fornuis op wieltjes staat kan het eenvoudig worden verplaatst voor gemakkelijk schoonhouden.

Veelzijdig fornuis
De Aga Masterchef Deluxe wordt naar keuze uitgerust met vijf gaspitten of vijf keramische kookzones. De gasuitvoering heeft een dubbele roerbakbrander met een vermogen van maar liefst 3,5 Kw. Er wordt een bakplaat meegeleverd die op deze brander kan worden gebruikt.

Daarbij heeft de Masterchef Deluxe maar liefst vier ovens: twee elektrische heteluchtovens met een inhoud van maar liefst 49 liter, een sudderoven met een inhoud van 31 liter en een snelwerkende keramische grill oven, eveneens met een inhoud van 31 liter. Met de elektronische kookklok zijn de oventijden uiterst nauwkeurig in te stellen. Praktisch detail: de gietaluminium ovendeuren openen zijwaarts, zodat grotere schotels gemakkelijk uitgenomen kunnen worden.

Succesvol in Nederland
Of u nou valt voor superieure kookkwaliteiten of voor strak design, de mogelijkheid om uw eigen Masterchef Deluxe te hebben voor €4.450 laat u niet schieten.

Dit maakt de Aga Masterchef Deluxe zo sympathiek - met een prijs van € 4.450 is dit instapmodel bereikbaar voor een grotere groep kookliefhebbers. De unieke verhouding van prijs en kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid verklaart het grote succes in de Nederlandse keukens. Koken op een echte Aga: de Masterchef Deluxe maakt dromen waar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide