1589
I-Cooking koken

I-Cooking is een doorontwikkeling van het internationale "red dot" en "IF gold award" onderscheiden i-Cooking gaskook concept. Met dit concept heeft het koken een volledig nieuwe dimensie gekregen. Vooral het onconventionele aspect, dat gasbranders en inductievelden als naadloos geheel in uw werkblad worden gebouwd, geeft ongekende mogelijkheden. De kleinere uitsparingen in het werkblad, waarmee minder afvalmateriaal ontstaat, alsook het ontbreken van een traditionele vangschaal, maakt i-Cooking ook op het gebied van duurzaamheid vooruitstrevend.

Als gebruiker kunt u uw eigen werkplek inrichten met type branders, onderlinge afstanden naar wens en samenstellingen die eerder niet mogelijk waren. Om u op weg te helpen zijn er een ruim aantal opstellingen reeds door ons gedefinieerd, allen gespiegeld aan de hedendaagse wensen van de kritische consument en de ontwikkelingen in keukenapparatuur. Natuurlijk gebruiken wij voor onze i-Cooking oplossingen de meest hoogwaardige en efficiënte branders en bijpassende gaskranen van dit moment, zoals bijvoorbeeld onze wokbrander met een zeer precies en groot regelbereik van 0,18kW tot 6kW

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners