1727
Piano a Filo

Bosch introduceert nieuwe serie rvs-gaskookplaten Meer dan 80% van de huishoudens kookt nog altijd op gas. En dat is niet verwonderlijk. Want gas is milieuvriendelijk, uiterst zuinig en bovenal zeer nauwkeurig te doceren. Speciaal voor de hedendaagse keuken introduceert Bosch een volledig nieuwe serie gaskookplaten, uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en het topmodel met unieke timerfunctie.

Het topmodel van de nieuwste gaskookplaten is de CK755ENL: 77 cm breed en met branders in een ruitopstelling. Hierdoor ontstaat een betere spreiding van de kookplaat en dus extra ruimte voor de pannen. Maar het echte paradepaardje uit de nieuwe RVS-serie is de Piano a Filo, een unieke 70 cm brede gaskookplaat die uitermate geschikt is voor vlakke inbouw in stenen en granieten werkbladen.

Natuurlijk zijn de gaskookplaten van Bosch ook voorzien van de laatste technische snufjes. Zo beschikt een kookplaat met timer over een optimale thermo-elektrische beveiliging. Dat betekent: geen vlam is geen gas! Ook schakelen de branders na 6 uur automatisch uit indien je ze zelf vergeet uit te zetten. Wel zo veilig, lijkt ons. En dan is het bedieningsgemak nog verbeterd: door de comfort vonkontsteking hoef je de knop namelijk niet langer ingedrukt te houden bij het ontsteken van het gas.

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners