2326
Kookplaat
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Koken kan nu ook op een vrijstaand fornuis! Het fonkelnieuwe geborsteld roestvrijstalen Bosch fornuis HLN658050F is namelijk uitgerust met een inductiekookplateau. En dat levert weer nieuwe verkoopargumenten op! Inductie verenigt immers de voordelen van de twee in Nederland zo geliefde kookmethodes: koken op gas en koken op een glaskeramische kookplaat. Net als bij gas stopt het kookproces direct als de kookzone wordt uitgeschakeld. En door de glasplaat is het fornuis heel gemakkelijk schoon te maken.

Maar inductie biedt meer: extra veiligheid! Een uitkomst voor gezinnen met jonge kinderen. De inductiekookplaat zelf wordt namelijk niet verhit. De kookzone blijft koud tenzij het rechtstreeks contact maakt met de pan. De warmte ontstaat alleen in de pan die op de kookzone staat. Dus een kookzone per ongeluk aan laten staan na het koken..dat kan niet meer!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide